Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο (βίντεο)



Στις 21 Μαΐου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Σε πείσμα όσων διέδιδαν τα αντίθετα σενάρια, οι εκλογές θα διεξαχθούν στη λήξη της τετραετίας, όπως εξαρχής είχα δεσμευθεί. Θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου. Κι αν χρειαστεί δεύτερη αναμέτρηση, ώστε να ακυρωθεί η περιπέτεια της απλής αναλογικής, αυτή θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Πρόκειται για έναν προγραμματισμό, απόλυτα συνεπή με τις συνταγματικές προθεσμίες, που ταυτόχρονα συνυπολογίζει μια σειρά από σοβαρά γεγονότα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, όπως οι πανελλαδικές εξετάσεις και η έναρξη της τουριστικής περιόδου» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, o Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην «παγίδα ακυβερνησίας της απλής αναλογικής» τονίζοντας ότι «η πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η δεύτερη κάλπη θα κρίνει πώς θα κυβερνήσει».
«Σε έναν εξαιρετικά ασταθή κόσμο, η χώρα χρειάζεται σταθερή ηγεσία, γι’ αυτό και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν για πρωθυπουργό» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Υπενθυμίζεται ότι βασικό θέμα της συνεδρίασης του σημερινού υπουργικού συμβουλίου είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

α) Ερανιστικό νομοσχέδιο, β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής, γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα, ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Μέσα στο καλοκαίρι και θα τρέξω εγώ να πάω να ψηφίσω! δεν πάτε καλά μας χαλάσετε το χειμώνα δεν θα μας χαλάσετε και το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΌ ΤΟ ΜΆΙΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΎΩ ΣΕ ΝΗΣΊ ΈΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΈΣ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι να λειτουργείς και σε λίγο θα δουλεύεις σε εστιατόρια της Γερμανίας
      Βουρδουλα έχει και στις δύο περιπτώσεις.
      Έλληνες ηλίθιοι,ηλίθιοι παντού.

      Διαγραφή
    2. Η αποχή είναι συνενοχή.
      Η αποχή απ' τις εκλογές είναι συνενοχή στο αποτέλεσμα.
      Τα τελευταία χρόνια στις εκλογές βλέπουμε να απέχει το 45% των ψηφοφόρων.
      Αυτό έχει δώσει στην Χρυσή Αυγή 10% και στον Μητσοτάκη την κυβέρνηση..
      Εμπρός λοιπόν στηρίξτε για άλλη μια φορά την πολιτική που σας έφερε εδώ με την αποχή σας απ' τις εκλογές σχολιαστή 11:55.
      Κατάλαβες τι λες ή μπάαα;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ; ΘΕΛΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΆ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΉΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Τότε για πιο λόγο διατυμπανίζεις τι μπορείς και τι όχι κρυφοκομματοσκλυλο μου;
      Τι μας νοιάζει;

      Διαγραφή
    5. ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

      Διαγραφή
    6. φίλε 7:02 μ.μ. τράβα δούλεψε και μην σε απασχολήσει τι λεει το κομματόσκυλο 6:50 μ.μ. που ειναι και βολεμένο

      Διαγραφή
    7. Τρέχα και εσύ στον κώλο του Κούλη να βολευτεις τι κάθεσαι.

      Διαγραφή
    8. 9:47 π.μ. από ότι βλέπω τους ξέρεις ( τους κώλους ) είσαι παράγωγο τους και μαλιστα χρωματιστό

      Διαγραφή
  3. Λάκη, δυστυχώς ήρθε το τέλος.ενα όμορφο ταξίδι που κράτησε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό θα τρώμε στο κεφάλι για πολλά χρόνια το Μητσοτακεικο. Αυτή είναι η αλήθεια. Στους τυφλούς ο μονοφθαλμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βάλουν κάλπες στα νησιά και στις παραλίες αν θέλουν να ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Κουλη Αλεξη και Νικολακη ! ΄΄πιασ' τ' αβγο και κουρευ' το΄΄ . Δεν χαλάω το σαββατοκύριακο μου για αυτούς τους 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.