Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή πρόσκληση δηλώσεων συμμετοχής στις εκδηλώσεις της 6ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας



Εκατοντάδες λουλούδια και φυτά μαζί με μελωδίες, δημιουργίες και δράσεις, με χαμόγελα, χαρά και ζωή θα πλημμυρίσουν την πλατεία Σαφραμπόλεως από τις 26 Απριλίου έως και 30 Απριλίου 2023.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων εκπαιδευτικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Ανθοέκθεσης Σκύδρας όσα Σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Σύλλογοι και φορείς ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν ή να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό – πολιτιστικό – ψυχαγωγικό μέρος της Ανθοέκθεσης μπορούν να επικοινωνούν για δηλώσεις συμμετοχής και μαζικών επισκέψεων με την υπάλληλο του Δήμου Κολυμπάρη Πετρούλα και την υπεύθυνη της διοργάνωσης Αντιδήμαρχο Γιακαμόζη Μαρία στα τηλέφωνα 2381351881 και 2381351804, 6974966868 αντίστοιχα καθώς και στο email: kolumparip@skydra.gov.gr.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.