Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικά 76.799 υποψήφιοι συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό



Συνολικά 76.799 υποψήφιοι συμμετείχαν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

Δηλαδή, προσήλθε το 71% των υποψηφίων για να εξεταστεί στον διαγωνισμό.
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) του ΑΣΕΠ και προσθέτει πως ο διαγωνισμός αυτός αφορούσε στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο), (Φ.Ε.Κ. 75/ τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022).

Η γραπτή εξέταση – Υποψήφιοι ανά ειδικότητα
Η γραπτή εξέταση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε συνολικά 527 Εξεταστικά Κέντρα, κατανεμημένα σε 44 Περιφερειακές Ενότητες.

Αναλυτικά, η προσέλευση των υποψηφίων έχει ως εξής:
Στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προσήλθαν 54.915 υποψήφιοι, δηλαδή το 70%.
Στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης προσήλθαν 21.884, ποσοστό 73%.
Τα θέματα της γραπτής εξέτασης και οι απαντήσεις αυτών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) εντός των προσεχών ημερών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.