Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες ντροπής – Πλήρωμα ασθενοφόρου έπλυνε με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας



Δεν έχει προηγούμενο η απάνθρωπη συμπεριφορά δύο ατόμων σε βάρος μιας γυναίκας στον Ωρωπό όπου φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Οι εικόνες προκαλούν ντροπή και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πλένεται με λάστιχο από το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου, το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος Ωρωπού.
Το αποτρόπαιο περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου σε πιλοτή πολυκατοικίας με την ηλικιωμένη να τη βρέχουν ενώ την έχουν ξαπλώσει πάνω σε μια κουβέρτα.

ΕΔΕ διέταξε ο δήμαρχος
Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει τις ευθύνες όπου υπάρχουν.
«Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.
Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.
Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.
Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΔΕ? Μάλλον πρέπει να στείλουν τους υπαλλήλους για ρεκτιφιε γιατί κάτι δεν πάει καλά με το δικό τους μυαλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πάτε καλά ;;; Βάλτε τους πρώτα κάτω γυμνούς και βρεξτε τους με τα λάστιχα ,και μετά στα μπουντρούμια στην φυλακή ,αυτοί δεν είναι άνθρωποι είναι ζωαααααααα,ντροπή και αισχρός αισχρός ακουτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.