Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταμενίτης: Υπογράφηκε από τον Αν. Υπ. Εσωτερικών η ένταξη του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών & η Αναβάθμιση Δικτύων ΔΕΥΑ Έδεσσας στο Αντώνης Τρίτσης


Σε επικοινωνία του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε ότι υπογράφηκε σήμερα, 20.03.2023, η οριστική ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» των έργων κατασκευής του νέου Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και της αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί στη Διαύγεια.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, ο Βουλευτής μαζί με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο είχαν καταθέσει το σχετικό αίτημα στις 30 Νοεμβρίου 2021 και είχαν λάβει τη δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού. Παράλληλα, ο κ. Σταμενίτης είχε υποστηρίξει και τις προτάσεις του Δήμου Έδεσσας, όπως και των υπόλοιπων Δήμων του Νομού Πέλλας.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Με την υπογραφή του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα για την ένταξη των δύο έργων στο «Αντώνης Τρίτσης» ολοκληρώνεται ένα μεγάλο πακέτο εγκρίσεων για τον Νομό Πέλλας που περιλαμβάνει έργα εξαιρετικής σημασίας για όλους τους Δήμους.

Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στο έργο του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, ένα έργο που πέρασε από πολλές ταλαιπωρίες, δημιουργώντας προβλήματα στο εκπαιδευτικό έργο των εκπαιδευτικών του Μουσικού αλλά και στην καθημερινότητα των μαθητών. Η δρομολόγηση του με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης ήταν μια δέσμευση που δώσαμε στο τέλος του 2021 και βλέπουμε ότι υλοποιείται γεμίζοντας μας όλους με ικανοποίηση.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, ο οποίος όλο το διάστημα άκουσε τα αιτήματα μας και ικανοποίησε το μεγαλύτερο δυνατό μέρος τους».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.