Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα - Οι ταινίες του Σαββατοκύριακου



Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα). 

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου 2023,  στις 6 το απόγευμα:
Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ)
Κιν.σχέδια. Μεταγλωττισμένο. Διάρκεια: 80’. Δανείζουν τις φωνές τους οι: Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Άρτεμις Ματαφιά, Νίκη Γρανά, Μυρτώ Ναούμ.
Η Βιολέτα, μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη αλλά και θρασύτατη νεράιδα, χάνεται στον κόσμο των ανθρώπων. Για να βρει το δρόμο της επιστροφής, θα πρέπει να συνεργαστεί με ένα 12χρονο κορίτσι, τη Μάξι. Μαζί, θα προσπαθήσουν να βρουν τη μυστική πύλη που θα φέρει τη Βιολέτα πίσω στον κόσμο των νεράιδων και τη Μάξι στη νέα της οικογένεια.

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στις 9 το βράδυ:
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ
Δράμα-Κωμωδία. Διάρκεια: 114’. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μακ Ντόνα. Ηθοποιοί: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπάρι Κέογκαν, Κέρι Κόντον. 
Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό νησί, με το όνομα Ινισέριν, στα ανοικτά της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας. Οι πρωταγωνιστές, Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίσον, ενσαρκώνουν δύο καρδιακούς φίλους που βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο ένας από τους δυο τερματίζει απότομα τη σχέση τους.
Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.