Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιωνικός – ΑΕΚ: Ο κομισάριος ζήτησε να κατέβει πανό για την τραγωδία στα Τέμπη! (βίντεο)



Οι αντιδράσεις των πολιτών συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα για την τραγωδία στα Τέμπη καθώς η οργή ξεχειλίζει στην κοινωνία. Το παιχνίδι για την Basket League μεταξύ του Ιωνικού και της ΑΕΚ καθυστέρησε να αρχίσει λόγω ενός πανό διαμαρτυρίας που σήκωσαν στην εξέδρα οι οπαδοί των γηπεδούχων.
«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος άλλα ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23» ανέφερε το πανό, το οποίο ο διαιτητής -προφανώς όντας εκτός τόπου και χρόνου- ζήτησε να κατέβει προκειμένου να αρχίσει το ματς.

Τη στιγμή που άρχισαν οι διαβουλεύσεις ο πολύπειρος άσος και αρχηγός του Ιωνικού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης -προς τιμήν του- πήγε προς των μέρος των φίλων του Ιωνικού, όχι για να τους ζητήσει να κατεβάσουν το πανό προκειμένου να γίνει το τζάμπολ αλλά για να τους πει να μην το κατεβάσουν σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών και στις οικογένειες τους.

Σε πρώτη φάση οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια δίνοντας διορία 15 λεπτών για να κατέβει το πανό. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αλλά έπειτα από 20 λεπτά, επικράτησε η λογική και το αυτονόητο και το παιχνίδι άρχισε με το πανό να παραμένει στη θέση του...
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.