Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Market pass: Από Δευτέρα πληρωμές και σε άυλες κάρτες – Αιτήσεις μέχρι και τις 15 ΜαρτίουΜέχρι τη Δευτέρα το αργότερα θα λάβουν το επίδομα Market Pass των 17,60 έως 80 ευρώ το μήνα, τα 1,75 εκατομμύρια νοικοκυριά που επέλεξαν να το εισπράξουν ως έμβασμα στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Στις 20 Μαρτίου θα πληρωθούν αυτοί που έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους ως τις 15 Μαρτίου, ενώ μέχρι τις 2 Μαΐου όσοι δεν έχουν πληρωθεί θα μπορούν να κάνουν τροποποίηση στην αίτησή τους για ενδεχόμενα λάθη ή ανενεργό λογαριασμό που έχουν δηλώσει.

Από τη Δευτέρα, αναμένονται και οι πληρωμές και σε άυλες κάρτες.
Πρώτοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Οι πληρωμές στο λογαριασμό τους άρχισε και ολοκληρώνεται ως τη Δευτέρα, ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα το οποίο έχουν επιλέξει. Θα λάβουν το 80% της επιδότησης που προβλέπεται για τη σύνθεση του νοικοκυριού τους για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο – Απρίλιο.

Άλλοι 575.000 δικαιούχοι επίσης, οι οποίοι προτίμησαν την άυλη χρεωστική κάρτα, θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ήδη αποστέλλονται ειδοποιήσεις και οδηγίες από τις τράπεζες, για το πώς γίνεται η εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο. Πρέπει να προηγηθεί και ταυτοποίηση του κατόχου (ενδεχομένως και με βιντεοκλήση) από τηντράπεζα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η κάρτα.

Μέχρι τώρα, έχουν καταβληθεί 186, 6 εκατομμύρια ευρώ σε 2, 3 εκατομμύρια δικαιούχους. Τρεις στους 4 επέλεξαν να λάβουν την επιδότηση σε τραπεζικό λογαριασμό αν και ισχύει μείωση 20%.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.