Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειδικό Δικαστήριο: Ένοχος για παράβαση καθήκοντος ο Δ. Παπαγγελόπουλος – Αθώα η Ε. Τουλουπάκη



Αθώοι κρίθηκαν για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και της ηθικής αυτουργίας στο ίδιο αδίκημα η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η κ. Τουλουπακη κρίθηκε αθώα κατά πλειοψηφία 9-4 για κατάχρηση εξουσίας και κατ’ επιτρεπτή μεταβολής κατηγορίας παράβασης καθήκοντος αθώα κατά πλειοψηφία 8-5, ενώ ομόφωνα αθώος κρίθηκε για την ηθική αυτουργία κρίθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Αντιθέτως, ο κ. Παπαγγελόπουλος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για παράβαση καθήκοντος για δυο περιπτώσεις, σε βάρος της Ελένης Ράικου με πλειοψηφία 7-6 και σε βάρος του Παναγιώτη Αθανασίου για την υπόθεση Μιχάλη Σάλλα με πλειοψηφία 8-5. Κατά πλειοψηφία 8-5 αθωώθηκε για την υπόθεση της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, ενώ απαλλάχθηκε με πλειοψηφία 7-6 για τις υποθέσεις Βγενοπούλου και Αλαφούζου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Kαι έπειτα; Βγήκε καπνός από φωτιά; Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν αυτές οι αποφάσεις. Δεν τον συγκινούν. Τα σκάνδαλα αφορούν τους πολιτικούς και την αυλή τους. Εξαλλου εδώ και χρόνια δημιουργείτε σκανδαλα για να εξολοθευσετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους και στο τέλος όλοι αθωώνονται. Γελοιότητες..Τώρα ζούμε τη διαχείριση ενός δράματος που προκλήθηκε από τις πελατειακές σχέσεις σας. Όσο προσπαθείτε να μας στρέψετε αλλού τόσο περισσότερο μας πεισμώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δύο στα δύο μπράβο για τους υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.