Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Από αρχές Απριλίου η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ΙΧΚατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με σειρά φορολογικών ρυθμίσεων. Μεταξύ αυτών είναι τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα, η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και η αναβίωση των 72-120 δόσεων.

Από αρχές Απριλίου ανακτούν το δικαίωμα να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους πληρώνοντας αναλογικά τέλη για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους. Αυτοί θα επιλέξουν για πόσο διάστημα θα διατηρήσουν το όχημα σε κυκλοφορία πληρώνοντας το αναλογικό ποσό.

Υπάρχει μέσα στο νοσμοσχέδιο η διάταξη για την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο και για το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Κοντά στο Νοέμβριο αναμένεται να γίνουν οι σχετικές καταβολές.

Τέλος υπάρχει και η διάταξη για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών σε μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες όσον αφορά στον φόρο προστιθέμενης αξίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. γονείς απαγορεύεστε στα παιδιά σας τα παράνομα δίκυκλα μηχανάκια παπάκια.Κάθε τέτοιο μηχανάκι στο δρόμο ,συμβολίζει έναν ανεύθυνο γονιό που αδιαφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.