Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μεσημέρι η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου – Σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός του στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας



Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι, καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της χώρας. Ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής, που “έφυγε” σε ηλικία 81 ετών, αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του έχοντας γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο με τη φανέλα του Δικεφάλου, όσο και της Εθνικής Ελλάδος. 

Η κηδεία του  θα τελεστεί σήμερα στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, ενώ από τις 9 το πρωί η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.