Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από τους πολίτες στους πολίτες, με τη βοήθεια του Συμβαδί-ζω, ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο



Το χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο που πριν λίγο καιρό προσφέραμε στον Γιώργο, ήταν λίγο δύσκολο στη χρήση του από τον φίλο και συμπολίτη μας.

Δε σταμάτησε το μυαλό μας να σκέφτεται λύσεις, ώσπου σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε στον σύλλογο μας ο Δάμος Λαβασάς. Εκεί μας μετέφερε πως θέλει μέσω του Συμβαδί-ζω να δωρίσει το μεταχειρισμένο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, που για λίγο είχε χρησιμοποιήσει ο αποβιώσας εδώ και χρόνια παππούς του! Τί σπουδαία πράξη Δάμο...

Και τότε, ένας ολόκληρος μηχανισμός πήρε μπρος, ώστε το εγκαταλελειμμένο αμαξίδιο να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση. Νέο κάθισμα, νέες μπαταρίες, νέος φορτιστής και διάφορα απαραίτητη αξεσουάρ, ήταν αυτά για τα οποία έπρεπε πλέον να φροντίσουμε εμείς.

Ο Γιώργος Γουγούσης, έχοντας την εμπειρία από το κατάστημα του, έδωσε τις τεχνικές λύσεις και συνέδραμε στην τοποθέτηση απαραίτητου εξοπλισμού. Τεχνική υποστήριξη όμως, προσέφερε και ο
Ηλίας Κερμανίδης, ο οποίος συνέδραμε και οικονομικά. Όπως έκανε και το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού A-TECHNOMATIC, με την παροχή τεχνογνωσίας και την οικονομική βοήθεια. Έπειτα, σειρά είχε να αναλάβει την επιδιόρθωση ρουλεμάν κίνησης, το μηχανουργείο του Πετσινάρη Αλέξανδρου. Και τέλος φυσικά να "ντύσει" το αμαξίδιο με τα αγαπημένα χρώματα της ομάδας του Γιώργου, ο σταθερός φίλος του συλλόγου μας, ο Μιχάλης ο Τσαπκίνης, του γνωστού SpeedCarTuning.

Άξια αναφοράς είναι η οικονομική ενίσχυση από την Μέγα Μαρία, για την αγορά των πολύτιμων μπαταριών του οχήματος αλλά και οι πολλές ανώνυμες δωρεές για την αγορά φορτιστή και την επισκευή του καθίσματος.

Ποιο είναι το συμπέρασμα φίλες και φίλοι μας;

Ότι όταν ενώνονται δυνάμεις μπορούμε να καταφέρνουμε πολλά. Και στην προκειμένη περίπτωση η ανταπόδοση από τα χαμόγελα ευτυχίας του Γιώργου αλλά και τα δάκρυα χαράς της μητέρας του, είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που νιώσαμε και σας μεταφέρουμε...

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά, ο Γιώργος σας ευχαριστεί, όλα τα άτομα με αναπηρία σας ευχαριστούν.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.