Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Ραντεβού στις κάλπες για την λαϊκή ετυμηγορία



 Όσο το “Γιατί ;” βασανίζει τις σκέψεις όλων μας αναζητώντας τα βαθύτερα αίτια της τραγωδίας, ξετυλίγονται στα μάτια μας τα διαχρονικά στοιχεία της ανωριμότητας του πολιτικού συστήματος, ο βαθμός συναισθηματικής νοημοσύνης του πολιτικού προσωπικού, η ποιότητα της δημοσιογραφίας η σχέση της με την εξουσία και μια σειρά από ερμηνείες του όρου “ευθύνη” όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας. 

Η έλλειψη των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων είναι ένα σημείο αλλά αν λάβει κανείς υπόψη του την προσπάθεια εξυγίανσης του ΟΣΕ το 2011 μέσα από τον εξορθολογισμό των δαπανών του, την διαγραφή χρεών ύψους 714 εκατομμυρίων ευρώ, την μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 48% τις μετατάξεις υπαλλήλων κόστους 120 εκ ευρώ μέσα από ένα συνολικότερο πακέτο μέτρων 1,2 δις ευρώ καθώς και τις τελευταίες δηλώσεις του Ευρωπαίου εκπροσώπου Adalbert Jahnz μερικές ημέρες πριν ότι : «Από το 2014 μέχρι σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει παράσχει 700 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα  για τη βελτίωση της σιδηροδρομικής υποδομής της χώρας… » το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι που πήγαν τα λεφτά; 

Η ΝΔ του Κ Μητσοτάκη επιμένει ανερυθρίαστα στην ανεξέλεγκτη επεκτατική κυριαρχία των ιδιωτικών συμφερόντων παρουσιάζοντας μηδενική διάθεση να καθορίσει ελεγκτικά το ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο αξιοπρεπών υπηρεσιών προς τους πολίτες. 

Παράλληλα με την ανασφάλεια που απλώνεται ιογενώς στην κοινωνία καθιερώνει πλέον και την αναξιοπιστία της αφού υπάρχει σταθερά ανακόλουθη σχέση μεταξύ εξαγγελιών και έργων της. 

Η μόνη αποτελεσματική μεθοδολογία για την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες  είναι η θεσμική ολοκλήρωση με εργαλεία όπως: η Αξιοκρατία, η διαύγεια, η πραγματική ανεξαρτητοποίηση των ρυθμιστικών αρχών, η ανεξαρτητοποίηση της Δικαιοσύνης και των μέσων ενημέρωσης. 

Η ΝΔ χειρίζεται ως λάφυρο το κράτος μέσα από επιτελική διοίκηση των θεσμών τους οποίους έχει αποψιλώσει. Όμως μετά την παραπομπή στο Δικαστήριο από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, η σημερινή καθολική και μαζική αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας μέσα από τις δυναμικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις παραπέμπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Λαϊκό δικαστήριο δίνοντας ραντεβού στις κάλπες για την ετυμηγορία ! 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πασοκος ο σταθμαρχης πασοκος ο επιθεωρητης πασοκος ο γιατρος μεσα στη λαμογια ειστε εσεις ξεσκισατε τοδημοσιο με τους χαραμοφαηδες συνδικαλιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βλάκα 10,32 με το ΠΑΣΟΚ έγινε ότι καλό έχει αυτή η χώρα ανιστοριτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να ξεπεράσουμε όσα μας έμαθαν ο μπαμπάς και η μαμά.Θα πρέπει να μάθουμε αλήθειες που μας έκρυβαν.Τότε μόνο ωριμάζουμε.
    Το ΠΑΣΟΚ το ψήφισε όλη η Ελλάδα κάποτε! Είχε ποσοστά 48% ! Ήταν όμως κόμμα της ανατροπής, της σύγκρουσης, της Αλλαγής.Αυτό όλο ξεθύμανε πια.Έγινε ένα συντηρητικό κόμμα.Απλά πράγματα.Όλοι εμεις που ψηφίσαμε Πασόκ τι ανατρεπτικό να βρούμε πια σε αυτό το κόμμα? Τι πρωτοπόρο που θα σοκάρει τη κοινωνία?
    Έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως και εσύ ήσουν από αυτούς που όταν σε είπαν να βάλεις λίγο πλάτη για τη χώρα 8,42 λακισες μουλοχτα; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:42 Μητσοτάκης και Τσίπρας δοκιμάστηκαν και απέτυχαν ας δούμε και τίποτα καινούργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σταθμάρχης φταίει για όλα 10,32 θα ψηφίσουμε όλοι Καραμαλή στις εκλογες και όλα τα μπλε κουστουμια. τους το οφείλουμε μετα από όλα αυτα. βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέα άτομα νέες ιδέες πάμε ρε φίλε δεν σε γνωρίζω ακούω θετικά μηνύματα για σένα μη μας απογοητευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ κ Συριζα ηδη ψαχνουν αρχηγο ξερουν τι ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.