Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Ποτέ ξανά, οι ευθύνες θα αποδοθούν» -Νέος υπουργός ο Γ. Γεραπετρίτης



Τη δημιουργία υπερκομματικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, που θα εξετάσει τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος στα Τέμπη αλλά και τις διαχρονικές καθυστερήσεις στα σιδηροδρομικά έργα, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, αναλαμβάνοντας τις αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες, τον τιμά, καθώς όλα δείχνουν πως το δράμα οφείλεται, δυστυχώς, κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος.
Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι μεταβατικός υπουργός, μέχρι τις εθνικές εκλογές, ορίζεται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς και πως παραιτήθηκαν επίσης οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.
«Οι ευθύνες θα αποδοθούν» τόνισε ο πρωθυπουργός, υποσχόμενος ότι η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων.
«Θα πενθήσουμε τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας. Θα μείνουμε ενωμένοι και σε αυτή την τραγωδία. Και, μετά, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα σφίξουμε τα δόντια. Θα δουλέψουμε ώστε αυτό το "ποτέ ξανά" που άκουσα στη Λάρισα να μη μείνει λόγος κενός. Σας το υπόσχομαι», κατέληξε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τώρα θα έλεγα κάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ΤΕΡΝΑ!!!
    Ακόμα και μέσα στην τραγωδία τα επιχειρηματικά κόλπα ενεργοποιήθηκαν !!!
    Τ ακούς Γεραπετριτη ,εσυ και οι συγγενείς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ποτέ ξανά πόσες φορές θα το ακούσουμε ακόμη; Πόσοι συνάνθρωποί μας θα πρέπει να χαθούν ακόμα με δική σας ευθύνη; Έλεος καιρός να συνέλθετε ,εάν όχι εξαφανισθείτε όλοι σας ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.