Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΣΕ: Σε αργία ο Σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο Προϊστάμενος του



Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, με ανακοίνωσή του, "για άλλη μια φορά εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του, δεσμευόμενος ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές.

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποία θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος.

Ο ΟΣΕ κάνει επιπλέον γνωστό ότι, ο Σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο Προϊστάμενος του έχουν τεθεί από την πρώτη στιγμή σε αργία καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γιατί να τεθούν σε αργία ή σε διαθεσιμότητα; Μπορούν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Με συνοπτικές διαδικασίες θα ολοκληρωθεί η απόλυσή τους, ενώ συνάμα θα έχει αναλάβει και η δικαιοσύνη. Αυτό έπρεπε να κάνει και ο Πρωθυπουργός, όπως έκανε ο υπουργός του. Αυτή είναι αξιοπρεπή στάση ανάληψη ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ακριβώς έκανε ο Τσίπρας με την τραγωδία στο Μάτι,πρώτα ζήτησε συγνώμη και μετά παραιτήθηκε.
      Νιώθω τόσο ξεφτίλας που κάθομαι και ασχολούμαι με σένα την ώρα που οι μανάδες και οι πατεράδες κλαίνε.

      Διαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=ZtVrDUB79XI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρξε και η μάνδρα μετά το μάτι τώρα τα Τέμπη δεν αλλάζει τίποτα δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Μάτι είναι κοινό μυστικό για το ποιος πάλι ευθύνεται
      ( Τσουβαλάς, Κουλούρης πήραν προαγωγή απ'τον Μητσοτάκαρο,σκέψου το γιατί.
      Όσο αναφορά την Μάνδρα,κι εδώ ευθύνεται η ΝΔ με τα ρουσφέτια χρόνων που μπαζωσαν τον χείμαρρο και ανοικοδομήθηκε η εκεί περιοχή.
      Η Δούρου αθωώθηκε.
      Τώρα στο πρόσφατο των Τεμπών,έγινε γνωστό σε όλους πως μέχρι το 20 λειτουργούσε και η δεύτερη γραμμή έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ,και για να σας προλάβω γιατί πιθανόν να μιλήσετε για ξεπούλημα της επιχείρησης επί Τσίπρα,ήταν μέσα στις μνημονιακες υποχρεώσεις από το μνημόνιο Σαμαρά με υπογραφή Χατζηδάκη.
      Άιντε Ουγκανα.
      Ψάχνετε τα λάθη 60 χρόνων ΝΔ -Πασοκ στα 4 του Σύριζα.
      Είναι σωστό να αναφέρονται έστω και μέσα στο πένθος.Εκλογες προσεχώς να φύγουν οι εγκληματίες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.