Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία Τεμπών: Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε Έδεσσα και Αριδαία (βίντεο)



Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε Έδεσσα και Αριδαία για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. 

Έδεσσα
Συλλαλητήριο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο σιδηροδρομικό σταθμό της Έδεσσας. 
Ακολούθησε πορεία στον πεζόδρομο της πόλης, στην κεφαλή της οποίας συμμετείχαν αγρότες με τρακτέρ. 
Το συλλαλητήριο συνδιοργάνωσαν τα εργατικά σωματεία Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας, Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μεσημερίου και «Ενότητα». 

 

Αριδαία
Πολύς ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΦΟ Αριδαίας και συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ Αριδαίας όπου άναψαν κεριά στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων τους στα Τέμπη. Ακολούθησε σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης.

aripod
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κρίμα να εκμεταλλεύονται τα κόμματα τέτοιες πράξεις . Λες και δεν φταίνε οι προηγούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το ΚΚΕ ξέρει να φτιάχνει συγκεντρώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή προσπάθεια κάνατε να σαμποτάρετε την πορεία λέγοντας για ΚΚΕ κτλ αλλά σας απάντησε ο κόσμος. Δεν έχετε καμία ντροπή μέσα σας ακόμα και με τόσους νεκρούς το πολιτικό κόστος μετράτε. Παρόλα αυτά εύχομαι να είναι τα παιδιά σας καλά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.