Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργαζόμενοι ΕΥΑΘ: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του νερού με μεγάλη συναυλία την Κυριακή στην Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη)



Με το σύνθημα «Υπερασπίσου το νερό» καλεί το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ όλους τους πολίτες στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή Νίκος Γκάγιας 29 Μαρτίου 2023. 

Με το σύνθημα «Υπερασπίσου το νερό» καλεί όλους τους πολίτες στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ. 

Στη συναυλία θα συμμετέχουν, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου με το μουσικό σχήμα Πριγκηπέσσα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Χειμερινοί Κολυμβητές.

Σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μίλησαν ο Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ, ο  Γιάννης Μήτζιας γραμματέας ΣΕΕΥΑΘ, η Ελίτα Φασουλά, μέλος της οργανωτικής επιτροπής καθώς και ο Δημήτρης Σφίγγος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Μεταξύ άλλων έγινε λόγος στο ιστορικό των προσπαθειών ιδιωτικοποίησης ΕΥΑΘ και στο πως φτάσαμε στο σήμερα, στον σκοπό της συναυλίας καθώς και στη σημαντική συνδρομή των εθελοντών.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ κάλεσαν όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στη μεγάλη συναυλία της Κυριακής.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους η επόμενη ημέρα της συναυλίας είναι η συνέχεια ενός αγώνα αλλά και νέων προσφύγων κατά της πρόσφατης απόφασης της Κυβέρνησης να συστήσει τη Ρυθμιστική Αρχή Υδάτων η οποία θα είναι αρμόδια για την τιμολόγηση του νερού.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.