Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Σταμενίτη για τη λύση που έδωσε η κυβέρνηση στο ζήτημα των διακατεχόμενων



Τις λεπτομέρειες των νομοθετικών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών που ψήφισε η Βουλή και δίνουν λύση στο θέμα των διακατεχομένων αστικών ακινήτων συζήτησε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης με πολίτες των Γιαννιτσών και της Έδεσσας, που αντιμετωπίζουν το εν λόγω πρόβλημα και τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να το ξεπεράσουν.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες των περιοχών «ΚΑΨΑΛΗ» και «ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ» Γιαννιτσών καθώς επίσης και «ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ», «ΝΤΕΡΕ» και «ΚΑΡΑΜΑΝ» Έδεσσας. Τους ενημέρωσε:

1. Για τη δυνατότητα εξαγοράς των ακινήτων με έκπτωση 80%, στις περιπτώσεις που αφορούν μαζικές εγκαταστάσεις πληθυσμών μετά από υπόδειξη των κρατικών αρχών. Πρόκειται για μια νομοθετική ρύθμιση που υιοθετήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ύστερα από πρόταση του Βουλευτή κ. Σταμενίτη (αφορά τις περιοχές ΚΑΨΑΛΗ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ, ΑΓΟΙΥ ΜΑΡΚΟΥ και ΝΤΕΡΕ).

2. Για τη δυνατότητα απόκτησης τίτλων κυριότητας, χωρίς τίμημα εξαγοράς, στα ανταλλάξιμα ακίνητα (αφορά την περιοχή ΚΑΡΑΜΑΝ).

Ο κ. Σταμενίτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών θητειών του βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων πολιτών σε Γιαννιτσά και Έδεσσα για την κατάρτιση προτάσεων και την προώθηση του ζητήματος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη. Με τις ρυθμίσεις που προώθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων, δίνεται λύση και ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε για δεκαετίες εκατοντάδες πολίτες του Νομού Πέλλας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΔIONYΣH ΣE ΠPOΛABE ΣYNAΔEΛΦOΣ ΣOY.ΠPIN EIKOΣI MEPEΣ TAXYΔPOMOΣ MOIPAΣE ΣE ΣΠITIA ΣTO TΣAΛI TA XAPTIA TOY ΓIA TA OIKOΠEΔA. AΓΩNA ΔPOMOY OI BOYΛEYTEΣ ΓIA TO MEPOKAMATO TOY ΠANTEΣΠANI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να πληρώσουμε τα κληρωνομησανε από τους γονείς μας και αυτοί από τους δικούς τους Τόσοι φόροι. Εσένα εάν σου έλεγαν να πληρώσεις αυτά που κληρωνομησες πώς θα σου φαινόταν; Εκδούλευση μας πουλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι πρόσφυγες Πόντιοι ήρθαν πριν 100 χρόνια.Και οι Αλβανοί πριν 40 χρόνια.Διαφορά 60 χρόνια περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.