Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημήτρης Γιάννου: ''Ό,τι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, μπορείς να προσφέρεις και στην πατρίδα''



Για πρώτη φορά ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, μιλά δημόσια για το σενάριο καθόδου του στις εθνικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που πρώτη η ηλεκτρονική μας εφημερίδα έγραψε: Θα είναι -εκτός απροόπτου- υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Π.Ε. Πέλλας!
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" (θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου), στην οποία όπως πληροφορηθήκαμε, δηλώνει με νόημα πως "ό,τι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, μπορείς να προσφέρεις και στην πατρίδα".
Είναι γεγονός ότι μετά το πρόσφατο τραγικό συμβάν στα Τέμπη, η συζήτηση περί βουλευτικών εκλογών είχε απολύτως δικαιολογημένα "παγώσει". Άρχισε όμως σταδιακά και πάλι να απασχολεί την επικαιρότητα και η ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες πηγαίνει μετά το Πάσχα, με πιθανότερη την Κυριακή 21 Μαϊου και στη συνέχεια την Κυριακή 2 Ιουλίου (αν χρειαστεί).
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου, Δημήτρη Γιάννου, να κατέλθει στον προεκλογικό στίβο των εθνικών εκλογών, είναι λογικό ότι έχει πάρει παράταση, λόγω των εξελίξεων που προκάλεσε η τραγωδία στα Τέμπη. 
Ο ίδιος μιλώντας στην έντυπη "Μακεδονία της Κυριακής", φέρεται να απάντησε στο ενδεχόμενο καθόδου του ως υποψήφιος βουλευτής (θυμίζουμε ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2009), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μέλημά του είναι να είναι κανείς πρακτικός και πρόσφορος, καθώς «ό,τι μπορεί να προσφέρεις στον τόπο σου, μπορείς να προσφέρεις και στην πατρίδα σου», όπως φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι το 2019 θα ήταν -ούτως ή άλλως- η τελευταία προσπάθειά του ως στέλεχος της αυτοδιοίκησης.
Όπως έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Γιάννου θα συναντηθεί με τη δημοτική του ομάδα με την πρόθεση να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Πρώτο βήμα αναμένεται να είναι η παραίτησή του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος και να ριχθεί στην προεκλογική μάχη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι 1 Ιανουαρίου 2024 θα είναι στο σπίτι του ,προφητικό ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή σε καμία θεσούλα με καλά φράγκα. Ότι πρόσφερε στο τόπο θα προσφέρει και στη πατρίδα.

      Διαγραφή
  2. Ώρα του καλή ,,,,,,δεν θα λείψει σε κανέναν ,,,, ευχή όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε και για αυτό δεν είστε άξιοι 3 σχόλια από ένα άτομο! Άλλαξε τουλάχιστον τις IP ΧΩΡΙΌ

      Διαγραφή
  3. Αν κάποιος έχει μετατρέψει μια πόλη σε κωμόπολη, τότε τι θα μπορούσε να κάνει τον τόπο του Οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι χειρότερο για την πατρίδα θα είναι να βγεις βουλευτής. Έκανες την Έδεσσα χωριό, στα χωριά του δήμου δεν έκανες απολύτως τίποτα η προσφορά σου στα κοινά είναι μηδέν. Κάτσε στην Κεδρόνα να πίνεις κανένα τσίπουρο και άσε την πολιτική, κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννου χαζομάρα σου που κατεβαίνεις για βουλευτής εκεί δεν μπορείς να βγεις, μπορούσες άνετα να ξαναβγείς δήμαρχος γιατί με αυτούς που έχεις για αντιπολίτευση μέχρι 100 χρόνων μπορούσες να βγεις δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραμυθάς τοπικής εμβέλειας δύσκολο να ανταγωνιστεί τα θηρία των Γιαννιτσών...πάντως θα το βάλω υπενθύμιση στο κινητό μου την ημέρα που θα προκηρυχθούν οι εκλογές μην τυχόν ξεχάσω να τον ψηφίσω....χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχει κάνει εκδουλεύσεις έχει πολλούς φίλους που τους εχει βοηθήσει και του χρωστάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχαρα είσαι μην του εμπιστεύεσαι αυτουσ θα σε πουλήσουν .κάτσε δήμαρχος ο καλύτερος.μαζι σου γιά την πόλη μασ.εφεδαικαρσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι γιούχα πέφτει στον κάμπο δεν λέγεται όσο για την Προσφορά του τόπου του την είδαμε πέρασε και δεν ακούμπησε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν εξαιρετικός στο ρουσφέτι στην πελατειακή σχέση στα οκτάμηνα στην καπηλεία του ευρωπαϊκού προγράμματος ανέργων 1+1 στην απευθείας αναθέσεις, πάντα σε ξένους εργολάβους εμπόρους κλπ στην κοινωνική πολιτική του δήμου που ήταν πάντα απών στο μαρασμό και στην αδιαφορία των χωριών στην αγροτική οδοποιία στην άρδευση και στην αδιαφορία της ποιότητας ζωής του πολίτη συγχαρητήρια τα έκανες όλα σωστά και πατριωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε γιαννη δες τον φούρνο που άρπαξαν τα κουλουράκια και άσε τα σχόλια

      Διαγραφή
    2. Φιλε ξεχασες και κατι ακομα, με το τελος του, θα ησυχάσουμε και απο την παρελαση μερικων μαιντανων που μετα το ριζαρι χανανε το δρομο αλλα ειχανε την τυχη ν δουνε και την ακροπολη.

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΟΥ ακούνε στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και τρέμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι βλέπουν τα ματάκια μου τρέμουν στα Γιαννιτσά τον Γιάννου ποιός θα τον πρώτο ψηφίσει το ΚΚΕ που πρώτο ξεκίνησε από εκεί μεταπήδησε στο συνασπισμό κοιμόταν και ξυπνούσε με το ΠΑΣΟΚ και τον μάζεψε η νέα δημοκρατία και τον έκανε δήμαρχο αλλά τον θέλουν οι ακροδεξιοί γιατί πούλησε πατριωτισμό και εθνικισμό με το μακεδονικό και μετά το εραψε υποκριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.