Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι



Άλλαξε η ημερομηνία της λήξης μαθημάτων στα σχολεία, (γυμνάσια και λύκεια) μετά τις ανακοινώσεις για διενέργεια εκλογών στις 21 Μαΐου.
Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τροποποιήθηκε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, και όχι το τελευταίο δεκαήμερο, όπως ίσχυε. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.
«Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.» αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου ενώ, οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 23 Μαΐου. Αναμένεται επίσημη απόφαση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ανυπομονώ άρχισα να κουράζομαι γι'αυτό άλλωστε έγινα δάσκαλος αλλά και στην άλλη μου ζωή πάλι δάσκαλος θα γινόμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.