Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει στα ψηφοδέλτια ο Π. Πολάκης



Την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή του βουλευτή, «στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρεται:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις. Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Λίγη ώρα μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας: «Μαζί για τη μεγάλη νίκη! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ανασάνει η χώρα! Για Δικαιοσύνη Παντού!». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με δύο υστερόγραφα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι» και «η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο».

Αλ. Τσίπρας: Γενναίας αυτοκριτικής η επιστολή του
“Η επιστολή του Π. Πολάκη μας αναγκάζει θα έλεγα να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής. Και παρά το γεγονός ότι η αυτοκριτική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας της αριστεράς, δεν τη βλέπουμε συχνά. Και αυτό όντως αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης” σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα

“Ωστόσο αυτό για το οποίο οφείλουμε να συνεννοηθούμε δεν είναι τόσο το διαδικαστικό αλλά το ουσιαστικό. Για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν αρκεί να έχουμε στόχο να πείσουμε μόνο τα εκλογικά μας ακροατήρια και να αβγατίζουμε τους υποστηριχτές μας από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων” πρόσθεσε.

ΝΔ: Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα
«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι ο πολακισμός είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Γ. Οικονόμου: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός
“17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες” σχολιάζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ». Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων” κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Άδοξο τέλος για τη δήθεν μετριοπαθή στροφή του κ. Τσίπρα
Για “άδοξο τέλος στη δήθεν μετριοπαθή στροφή του κ. Τσίπρα” κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη.

“Ο κ. Τσιπρας κατά την εισήγησή του για την επιστροφή Πολάκη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών». Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών” τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τι σου κάνει μία βουλευτική θέση από αετό της Κρήτης σε κότα Χανίων μεταμορφώθηκε ο κύριος πολάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτοί ρε.θα μασ κουφανουν .θέλουν και ψηφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είχα την εντύπωση ότι στην Κρήτη κρατάνε τα λόγια τους και δεν κάνουν κωλοτούμπες. Κρίμα... όχι για τους κρητικούς αλλά τις ...μπαλαρίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωλοτουμπα γιατί,επειδή εναλαβε την ευθύνη των λόγων κ των έργων του;

      Διαγραφή
  4. Μακριά από αυτουσ αυτοί ειναι γκανκστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρτους τα σωβρακα Παύλο τον φόβο σου να έχουν,σε τρέμουν γιατί βγάζεις αλήθειες καί δεν φοβάσαι να τα βάλεις με όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα πάρει τα σώβρακα και να τα κάνει τι; Άχρηστα θα του είναι! 🤣🤣🤣🤸🤸🤸

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.