Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία για τα Σκόπια από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία – Επιστολή στον ΔένδιαΕπιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια απέστειλε η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), καταγγέλλοντας ότι η Οδοντιατρική Ομοσπονδία των Σκοπίων συνεχίζει να χρησιμοποιεί «επισήμως» τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Μακεδονική Οδοντιατρική Ομοσπονδία» (Macedonian Dental Chamber).

Ο πρόεδρος της ΕΟΟ, Αθανάσιος Δεβλιώτης και η Γενική Γραμματέας της ΕΟΟ, Μαρία Μενενάκου, με την επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών, ζητούν την «άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συμμόρφωση της εθνικής Ομοσπονδίας των οδοντιάτρων των Σκοπίων προς τις διεθνείς υποχρεώσεις της, όπως αυτές απορρέουν ευθέως και ρητώς από την Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο κ. Δεβλιώτης δήλωσε σχετικά: «Αναμένουμε από το Υπουργείο Εξωτερικών να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις αναγκαίες διμερείς και διεθνείς ενέργειες, προκειμένου η εν λόγω Ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας να συμμορφωθεί προς τον Νόμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους βασικούς ισχυρισμούς της προηγούμενης Κυβέρνησης ήταν ότι με τη συμφωνία θα έμπαινε τέλος στην αυθαίρετη ονομασία της FYROM (Σκοπίων) ως “Μακεδονίας”.

Πρέπει άμεσα να διευθετηθεί το ζήτημα, το οποίο αφορά όχι μόνο την οδοντιατρική κοινότητα αλλά και πλείστες άλλες οργανώσεις. Το Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα πράξει το καλύτερο για την άμεση συμμόρφωση της Ομοσπονδίας των οδοντιάτρων της Βόρειας Μακεδονίας προς τον Νόμο».

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. κάντε καλύτερες τιμές να μην πάμε σκόπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Αναγνώριση των Σκοπίων ως Β. Μακεδονία δεν θα μας έλυνε το πρόβλημα όπως μας έλεγε ο Αλέξης και συνεχίζει να μην κάνει τίποτα γι αυτό ο καταστολέας το Νατιβισμού;
  Κλαψουρίστε τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι δικοί μας οι Ελληνάρες, μαθητές του 13 και του 14...με τα λεφτά του μπαμπα πάνε, σπουδάζουν Ιατρικές Οδοντιατρικές και Φαρμακευτικές: Σερβία Βουλγαρία Ρουμανία,Ιταλία, έρχονται εδώ, ξεχνιούνται αυτά με τα χρόνια, γίνονται άνθρωποι αυτοί οι μαθητές του 13...και στο τέλος ,αφου δεν τους φτάνει τόσο χρήμα και πελατεία κουνάνε και το δάχτυλο σε όσα φτωχαδάκια πάνε στα Σκόπια να κάνουν τα δόντια τους φτηνότερα.
  Εάν σε κάτι είμαι λάθος πέστε μου...γιατί έχουμε όλοι μάτια και βλέπουμε...χρόνια τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.