Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ε. Καϊλή από τη φυλακή: Στην αρχή σκέφτηκα την αυτοκτονία, δεν νιώθω θύμα αλλά τρόπαιο



Ο Ιταλικός Τύπος δημοσιεύει σήμερα απόσπασμα από ομιλία στην συνάντηση μεταξύ της Εύας Καϊλή και Ιταλίδας ευρωβουλευτή που την επισκέφθηκε στις φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών. Από την συνομιλία προκύπτουν η απογοήτευση της Ελληνίδας πολιτικού αλλά και η αρχική της πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Εύα Καϊλή: Δεν αισθάνομαι θύμα, αλλά τρόπαιο
Η Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα της συνομιλίας μεταξύ της ευρωβουλευτού του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Deborah Bergamini, και της Ελληνίδας πολιτικού, Εύας Καϊλή, στις φυλακές των Βρυξελλών.
Η κα Καϊλή φαίνεται να δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι αθώα, θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, αισθάνομαι τρόπαιο. Τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης, μέρος της οποίας είναι μια προκατάληψη εναντίον βουλευτών και πολιτικών από τη νότια Ευρώπη».

«Σκέφθηκα την αυτοκτονία – Με έχουν ξεχάσει ή διαγράψει»
Η εφημερίδα μιλά επίσης για το γεγονός πως η κα Καϊλή «ευχαρίστησε την επισκέπτριά της για το θάρρος της» εφόσον υπογράμμισε πως είναι η πρώτη βουλευτής που ήρθε στις φυλακές για να δει πώς είναι.

Η Ελληνίδα πολιτικός πρόσθεσε πως:
«Τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές»
«Ο Παντσέρι ήταν πολύ χειριστικός με τον σύντροφό μου»
Ιταλίδα πολιτικός: Ακλόνητο το τεκμήριο αθωότητας – Η κόρη της Καϊλή δεν φταίει

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ευρωβουλευτής Bergamini μιλά για «ακλόνητο τεκμήριο αθωότητας» το οποίο «πρέπει να ισχύει για όλους» και υπογράμμισε πως «η κόρη της (Καϊλή) δεν φταίει. Αντιθέτως, βιώνει μια διαλυμένη στοργή που θα έχει συνέπειες στη ζωή της», ενώ η εφημερίδα προσθέτει πως η Καϊλή «μελετά γαλλικά και ολλανδικά» εφόσον δήλωσε πως στο τέλος της υπόθεσης θέλει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Όταν τα άρπαξες καλά ήτανε; Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσεις πράξεις σου πουλάς τρελίτσα. ευτυχώς οι βέλγοι δεν είναι σαν και εμάς, εύχομαι να κάτσεις στο μπουντρούμι για αρκετά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρόπαιο στα χέρια ποιου νικητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιλη κάνε λίγο υπομονή αυτή που λένε ότι τα πήρες μήπως τους χρωστάς τίποτα τους παλιοπεταμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.