Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γάλλοι μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου



Έγινε σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 η υποδοχή 28 μαθητών και μαθητριών και 3 εκπαιδευτικών από το Λύκειο Alain της πόλης Alençon της Γαλλίας τους οποίους φιλοξενεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου 2023 το ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning και του γαλλικού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με κωδικό 2022-1-FR01-KA121-SCH-000064391 και τίτλο «LuX, pour une mise en lumière des migrants d’hier et aujourd’hui, contre la Xénophobie / LuX, Φέρνοντας στο προσκήνιο μετανάστες του χτες και του σήμερα, ένα σχέδιο ενάντια στην ξενοφοβία». 

Στην υποδοχή παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλμωπίας κ. Γιάντσης καθώς και η διευθύντρια του Γυμνασίου Εξαπαλτάνου. Οι γάλλοι μαθητές και μαθήτριες σε συνεργασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Εξαπλατάνου θα εκπονήσουν δραστηριότητες στο σχολείο και θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα πολιτιστικών ξεναγήσεων στην περιοχή.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.