Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με κερασοπαραγωγούς



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε την Παρασκευή με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου και παραγωγούς που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα, με τους οποίους και συζήτησε για το θέμα της συμπερίληψης της καλλιέργειας κερασιού στις φετινές έκτακτες ενισχύσεις προς τον πρωτογενή τομέα.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τους παραγωγούς για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντας το αίτημά τους για ενίσχυση της παραγωγής, λόγω του αυξημένου κόστους και της συμπίεσης των τιμών, με αποτέλεσμα την απώλεια εισοδήματος.

Σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, ο Λάκης Βασιλειάδης ενημερώθηκε ότι εξετάζεται το αίτημα βάσει των στοιχείων που έχει αποστείλει η ΔΑΟΚ Πέλλας, ενώ δεσμεύτηκε τις επόμενες ημέρες να εντείνει τις προσπάθειές του μέχρι την οριστική απόφαση για συμπερίληψη του κερασιού και άλλων προϊόντων της Πέλλας στις ενισχύσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ολο ντεμινιμους λετε αλλα φως δεν βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τις ενέργειες που έκανες για τα ροδάκινα.
    απο τα 250ευρω για τη βροχόπτωση που έλεγες, στη συνέχεια έγιναν 150 ευρω και τώρα θα μας αποζημιώσουν με 65ευρώ
    φωτογραφίες τσιπουροπαρέες, τίποτε άλλο. Αυτές είναι οι ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι παλικάρια είστε εσείς Τιύφλα να έχουν οι ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ του Βαλτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τρακτέρ και στους δρόμους.και μπόλικο τσίπουρο.οτσν περνάτε τισ ποχουλεσ αποζημιώσεις καλά ήταν.πωσ τισ ονομάζατε ποικιλίες Καραμανλή ρεεε? Εκεί στα ορεινά και οι υπόλοιποι περνάμε ψίχουλα πουλουσατε και την παραγωγή
    Σα δε ντρεπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που έφαγε τις πιο εξευτελιστικές τιμές παραγωγού είναι το δαμάσκηνο γι αυτό τίποτα Μούγκα Βασιλειάδη καί σταμενιτη ο άλλος τουλάχιστον δεν εκτίθεται σαν και εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.