Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κική Παπαδάκη από τα Γιαννιτσά: '''Το ΠΑΣΟΚ έτοιμο για πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές'' (βίντεο)



Από τα Γιαννιτσά άνοιξε τον πολιτικό διάλογο στην Πέλλα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κική Παπαδάκη. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, η κα Παπαδάκη μίλησε χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών, όπου απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη της Πέλλας να συμμετάσχει στον διάλογο, την πιο δημοκρατική διαδικασία για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ.

''Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι έτοιμο, είναι δυνατό και έτοιμο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές και την ανασύσταση της χώρας και του κράτους", τόνισε η υποψήφια βουλευτής Πέλλας, προσθέτοντας: "Είμαι εδώ για το αύριο της Ελλάδας μας, για την επόμενη ημέρα της Πέλλας, για μια Πέλλα υπερήφανη και πρωταγωνίστρια. Είμαι εδώ για να ενώσω. Να ενώσω και γω με την δίκη μου φωνή. Βρίσκομαι εδώ για να συμβάλω με τις πολιτικές μου αρχές και αξίες. Με την επιστημονική μου γνώση και εργασιακή μου εμπειρία. Για  να συνεκφράσω την γενιά μου. Πιστεύω  στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία. Νιώθω  την αλλαγή που έρχεται. Μια νέα αλλαγή που ξεκινά από τα παλιά, από τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η ιστορία άλλαξε από εμάς. Και πάλι εμείς θα χτίσουμε με τον λαό την Ελλάδα του αύριο. Γιατί, είμαστε εμείς μόνο που μπορούμε να δώσουμε προκοπή ξανά στον τόπο μας. Η Πέλλα αξίζει καλύτερα. Και θα το έχει να είστε βέβαιοι".

Στην πολιτική εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι της Κικής Παπαδάκη και μίλησαν επίσης ο βουλευτής- πρώην υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου και ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τομοσίδης. Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας Παντελής Μάρκου, το μέλος της Κ.Ε. Θανάσης Βενιτσανόπουλος, ο Γραμματέας της ΤΟ Δήμου Πέλλας Γιώργος Γιαντζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Γιάννης Ανεστάκης, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Γιουματζίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου και Κύρρου Παύλος Τσαβαλάκογλου, ο πρώην υποδιοικητής του ΕΛΓΑ Χρήστος Χατζηαντωνίου κ.α. 

 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. κλειστός ηταν ο διάλογος μέχρι τωρα στο πασοκ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρή κυρία αγωνίστρια πολιτικός στα δύσκολα καλή επιτυχία κικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, αλλά πολιτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις και ο κούκος κρίμα!! Τσάμπα το τρέξιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.