Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση γνωριμίας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Στρατηγό Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού



Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής υποδέχθηκε το νέο Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού/ NRDC-GR , Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στο Διοικητήριο της Έδεσσας, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στο Στρατηγό δύναμη και επιτυχία στην αποστολή του και εξήρε τη συμβολή του Ελληνικού Στρατού σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης έκτακτων φαινομένων, επισημαίνοντας πως ο Στρατός βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των πολιτών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 2ας Μεραρχίας, Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού/ NRDC-GR.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Που είναι ρε χονδρέ τα ντεμινις και η παπαριές που τσαμπουνουσες δεξιά αριστερά για κεράσια δαμάσκηνα λωτούς και γενικά για τα προϊόντα μόνο μπούρδες και φωτό εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.