Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απονομή της διαπίστευσης Erasmus στο 1o E.K. ΓιαννιτσώνΜεγάλη διάκριση για το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Γιαννιτσών, καθώς έγινε απονομή της διαπίστευσης Erasmus στο σχολείο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.).  
Όπως επισημαίνει η διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Οικονομίδου "η απονομή της διαπίστευσης Erasmus στο σχολείο μας από το ΙΚΥ επιβεβαιώνει ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε δραστηριότητες κινητικότητας υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας ανάπτυξης του σχολείου μας.
Πιο αναλυτικά η κα Οικονομίδου, σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο αναφέρει τα εξής:
"Περήφανοι για τη διαπίστευσή μας!
Η απονομή της διαπίστευσης Erasmus στο σχολείο μας από το ΙΚΥ επιβεβαιώνει ότι μπορούμε να υλοποίησουμε δραστηριότητες κινητικότητας υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας ανάπτυξης του σχολείου μας, η οποία συνίσταται κυρίως
- στην προώθηση των αξιών της συμπεριληπτικότητας και της πολυμορφίας, της ανεκτικότητας και της δημοκρατικής συμμετοχής
-στην προώθηση των γνώσεων σχετικά με την κοινή ευρωπαϊκή κληρονομιά και την πολυμορφία
-στην υποστήριξη της ανάπτυξης επαγγελματικών δικτύων σε ολόκληρη την Ευρώπη
Νοιώθουμε πολύ περήφανοι που μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και να ενισχύουμε ψηφιακές δεξιότητες καθώς και τις ειδικές για κάθε επάγγελμα δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην υφιστάμενη και τη μελλοντική αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας νέες και καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους και τεχνολογίες."

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που εργάστηκαν για να κατακτηθεί αυτός ο σπουδαίος για το σχολείο τιτλις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.