Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκριση υπογραφής σύμβασης για ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στις κοινότητες Καλυβίων και Άσπρου Σκύδρας



Έγκριση υπογραφής σύμβασης των υποέργων: «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Κοινοτήτων Καλύβια Άσπρου Δήμου Σκύδρας» και «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Κοινοτήτων Δάφνης Καλυβίων Δήμου Σκύδρας», των ομότιτλων Πράξεων του Δήμου Σκύδρας Πέλλας, της Δράσης 4.3.4:«Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ, ύστερα από οδηγίες του υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, προχώρησε με την έγκριση υπογραφής σύμβασης δύο (2) έργων στο Δήμο Σκύδρας.

Συγκεκριμένα, στην 829/21-03-2023 (ΑΔΑ:Ψ4ΩΤ4653ΠΓ-1Ε4) Απόφαση έγκρισης υπογραφής σύμβασης με την οποία ξεκινά η διαδικασία κατασκευής του 1ουυποέργου:«Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Κοινοτήτων Καλύβια Άσπρου Δήμου Σκύδρας», της ομότιτλης Πράξης του Δήμου Σκύδρας Πέλλας, της Δράσης4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0036128693 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται η ασφαλτόστρωση οδικών αγροτικών τμημάτων που ανήκουν στα αγροκτήματα Κοινοτήτων Καλυβίων και Άσπρου του Δήμου Σκύδρας, συνολικού μήκους 2.493,62 μέτρων.

Η σύμβαση αξίας 205.109,64 ευρώ με Φ.Π.Α, θα υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Σκύδρας (νόμιμο εκπρόσωπο) και του «ΚΑΙΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»ο οποίος κρίθηκε μειοδότης, με μέση έκπτωση 36,64%. και στην 828/21-03-2023(ΑΔΑ: 6ΙΦΥ4653ΠΓ-6ΨΕ) Απόφαση έγκρισης υπογραφής της σύμβασης με την οποία ξεκινά η διαδικασία κατασκευής του 1ουυποέργου:«Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Κοινοτήτων Δάφνης Καλυβίων Δήμου Σκύδρας», της ομότιτλης Πράξης του Δήμου Σκύδρας Πέλλας, της Δράσης 4.3.4: «Βελτίωση 
πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0036128709του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται η ασφαλτόστρωση οδικών αγροτικών τμημάτων που ανήκουν στα αγροκτήματα Κοινοτήτων Δάφνης και Καλυβίων του Δήμου Σκύδρας, συνολικού μήκους 1.748,42 μέτρων.

Η σύμβαση αξίας 195.834,70 ευρώ με Φ.Π.Α, θα υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Σκύδρας (νόμιμο εκπρόσωπο) και του «ΚΑΙΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»ο οποίος κρίθηκε μειοδότης, με μέση έκπτωση 36,65%.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 100%.

Η ανακοίνωση για την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ υπογραφής της σύμβασης των έργων αναμένεται να γίνει εντός του Μαρτίου 2023.

Το έργο Χρηματοδοτείται από το μέτρο 4.3.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α), που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκινάει υλοποίηση σε χρόνο ρεκόρ, προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής περιφέρειας και των αγροτικών περιοχών.

Στόχος η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών και αλιέων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εδώ έχουμε ακόμη χωματόδρομους στο κέντρο της Σκύδρας, οι αγροτικοί δρόμοι σας μάραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.