Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο (βίντεο)



«Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητος ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο. Δεν θα γίνουν τον Ιούλιο. Και δεν θα γίνουν -θα ήταν και αδιανόητο να λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο- διότι μπορεί να χρειαστεί δεύτερη κάλπη. Πολύ πιθανό. Και δεν θα πάμε να κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο. Και φυσικά έχουμε και την περίοδο των Πανελληνίων, την οποία πρέπει να προστατεύσουμε ως «κόρη οφθαλμού», αποκάλυψε ο πρωθυπουργός στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το σενάριο της αυτοδυναμίας, το οποίο «έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις».

«Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω και θα εξακολουθώ να υπερασπίζομαι την ανάγκη στη δεύτερη κάλπη. Γιατί η δεύτερη κάλπη είναι αυτή η οποία μπορεί να δώσει αυτοδυναμία, ότι αυτή είναι η σωστή λύση για τη χώρα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Για τα Τέμπη: «Βαριά η προσωπική μου ευθύνη»
Ο πρωθυπουργός αρχικά μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη και τόνισε: «Ήταν η στιγμή που η χώρα ήρθε με αντιμέτωπη με διαχρονικές παθογένειες που έχουν υποχρέωση δραστικά να περιορίσουμε».

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου πως το ατύχημα συνέβη ενώ βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην πρωθυπουργία, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο βαριά την προσωπική του ευθύνη.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια απαντά στις ερωτήσεις των τραυματιών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη και όπως είπε «άκουσα τα συνθήματα των παιδιών στις πορείες».

Ακόμα ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το Intercity 62.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Tις δραστικές παθογένειες δεν τις περιορίζουμε Άριστε του Χάρβαρντ, αλλά τις κόβουμε από τη ρίζα. Είστε συνηθισμένοι στο κλείσιμο του ματιού στα μεγάλα συμφέροντα. Έχετε θρέψει σάπια κοινωνία γιατί έτσι σας βολεύει. Να γίνουν οι εκλογές να κάτσεις αντιπολίτευση να μάθεις πως κυβερνούν τον τόπο οι Πολάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες πολακιδες τι εννοείς; Εγώ ξέρω ένα σταυραετό πού έγινε καρδερίνα!🤸🤸🤸🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Βγαίνει και σε χαλβά Χανίων

      Διαγραφή
    3. Μιλάει ένας Μητσοτάκης για παθογένειες που ήταν 19 χρόνια βουλευτής κ τέσσερα πρωθυπουργός,που ήταν γιός του βρυκόλακα,που ήταν βουλευτής 58-60 χρόνια και αδερφός της ντορκας που είναι βουλευτής 34 χρόνια.
      Νταξει οκ,πάρτε το καλάθι του νονού και τουμπεκί.

      Διαγραφή
    4. στους τυφλούς κυβερνά ο μονόφθαλμος αν έχεις για αντίπαλο τον τσιπρα και ο ταμτακος μπορεί να γίνει πρωθυπουργός

      Διαγραφή
  2. Πλυντήριο το ¨¨Ποτάμ騨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας πήρε το ποτάμι
    Σας πήρε ο ποταμός
    Εσύ ρε Μητσοτάκη
    Μαζί με Θοδωράκη
    Γαμιεστε ομαδικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ψήφισα μπαγλαμά αυτή τη φορά θα φας καλά επιστρέφουμε ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.