Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: «Δουλεύουμε καθημερινά για ασφαλέστερους δρόμους»



Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοπής χόρτων οδικού δικτύου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κοπής και απομάκρυνσης φυτικής βλάστησης και αυτοφυών δένδρων με επικίνδυνη κλίση προς το οδόστρωμα, από τα ερείσματα και τα πρανή των οδών,

α) Έδεσσας - Άγρα,
β) στη διασταύρωση Κερασιάς και
γ) από τη διασταύρωση Αγίου Αθανασίου έως τα όρια νομού Φλώρινας ( προς Κέλλη).

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, διαπλατύνθηκε το οδόστρωμα και επιτεύχθηκε η ανεμπόδιστη ορατότητα της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Οι εργασίες κλάδευσης και κοπής δέντρων θα συνεχισθούν, τις επόμενες ημέρες, στο τμήμα της Ε.Ο. Έδεσσα – Ριζάρι – Μαυροβούνι με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και επισκεπτών της Πέλλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στο έργο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων.

«Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί για τους συμπολίτες μας, επιλέγοντας έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας, σχεδιάζουμε έργα που στοχεύουν πρωτίστως στην ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών, ενισχύοντας τα στοιχεία ασφαλείας και ευπρεπισμού των δρόμων, που ανήκουν στην αρμοδιότητά μας».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Βρείτε έναν ευρωπαϊκό τρόπο να κλείνετε τις λακκούβες γιατί όπως τις κάνετε σήμερα με 3 βροχές ξανά ανοίγουν! Έχουν βγει καινούρια υλικά ξυπνήστε! Έχουμε διαλύσει τα αμορτισερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλίκι 1α και λίγο Πίσα πάτημα με το πόδι και μία χαρά

      Διαγραφή
  2. Στη ΣΚΥΔΡΑ μέσα πατερίτσες χρειάζεται να κραταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για όσα έργα γίνονται στην περιφέρεια αλλά χθες Τρίτη 14 Μαρτίου ένας εσκαφεας του Δήμου καθάριζε στο ΡΙΖΟ τον παραπόταμο μέχρι το τελευταίο σπίτι Παρακαλούμε να προχωρήσει ο καθαρισμός μέχρι που τελειώνει το το Ρέμα και ενώνεται με τον Εδεσσαιο ποταμό Κινδυνεύουν περιουσίες και επιχειρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά να μην πάθετε τίποτα από τα πολλά εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τόσα έργα πόνεσαν τα ματάκια μου να βλέπουν από πασαλείμματα τίποτα άλλο δεν έχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως Έδεσσα -Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών -Γουμενισσας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.