Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευαστή για την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας»Ζήτημα υψηλής προτεραιότητας είναι για τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, η κατασκευή της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας καθώς, πέρα από την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, ο νέος σύγχρονος δρόμος θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη της Π.Ε. Πέλλας. Ο κ. Τζαμτζής παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των διαδικασιών, επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και επικεφαλής της διϋπουργικής επιτροπής για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Νίκο Παπαθανάση, από τον οποίο πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη φάση του έργου, δηλ. η προεπιλογή και αξιολόγηση των κατασκευαστικών εταιριών. Οι τέσσερις εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αναδοχή του έργου και εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή, είναι η ΑΒΑΞ Α.Ε., η Εταιρία ΑΚΤΩΡ, ο Όμιλος ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και ο Όμιλος intrakat.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης, θα ακολουθήσει το στάδιο της κατάθεσης οικονομικών προσφορών και της επιλογής Αναδόχου Εταιρίας.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. κύριε Τζαμτζή, προχωρήστε το έργο ,γιατί δεν είστε εθελοντής.Τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον έχετε αμοιβή ή μισθό απ το ελληνικό κράτος ,χωρίς να έχετε άλλη δουλειά ,κι ελπίζουμε ότι έστω και τώρα θα δούμε ένα σοβαρό έργο στην περιοχή μας.
  Για παράδειγμα: Υπάρχει περίπτωση να γίνει στην Αλμωπία έστω ένα(1) σημαντικό έργο άνω του 1 εκατ. ευρω το επόμενο διάστημα? Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άμα το δούμε όσο ζούμε θα σε ψηφίσω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.