Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: «Θρηνούμε για τους νεκρούς, συμμετέχουμε στο πένθος των οικείων τους»



Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, εξέφρασε τη βαθειά του οδύνη για την τραγωδία που συγκλόνισε τους Έλληνες και προέτρεψε, όσους έχουν τη δυνατότητα, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κ.Μ. και να δώσουν αίμα για τους τραυματίες που το χρειάζονται.

"Είμαστε όλοι συντετριμμένοι μπροστά στην εθνική τραγωδία που βύθισε στο πένθος την Ελλάδα και τους Έλληνες. Θρηνούμε για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα. Συμμετέχουμε στον πόνο και το πένθος των οικείων τους, προσευχόμαστε για τους αγνοούμενους και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Πέλλα θρηνεί για τον πρόωρο χαμό του 28χρονου Νικόλα και αγωνιά για τους αγνοούμενους και τους τραυματίες συμπολίτες μας".

Προτρέπω όσους έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα για τους τραυματίες που το χρειάζονται, να σπεύσουν στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, από σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 μέχρι και αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αυτά και άλλα πολλά θα πάθουμε αφού αφήνουμε να μας διοικούν οι ανίκανοι. Τζαμτζή φτιάξε το επαρχιακό δίκτυο του νομού και την διαγράμμιση πριν πάρεις στο λαιμό σου οδηγούς φτάνουν τα παχιά λόγια και οι φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  2. φτιάξε τον δρομο.. και ασε τα μηνυματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρόμο Έδεσσα Θεσσαλονίκη καρμανιόλα ..φώτα δεν υπάρχουν!και ο δρόμος δεν θα γίνει ποτέ..δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τισ λακούβες ρε εεέεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γελοιοτητα σου δεν εχει ορια κ. Αντιπεριφερειάρχα. Τουλαχιστον μην μας προκαλεις με αθλιες δηλωσεις. Στον χωρο ευθυνης σου (Εδεσσα-Γιαννιτσα- Θεσσαλονικη) εχουμε θρηνησει περισσοτερα θυματα απο αυτα των Τεμπων. Οποτε ραψε το στομα σου, φαε τα παξιμάδια σου και βγαλε τον σκασμο. Το προσχηματικο και ηλιθιο κλισε κειμενο σου ειναι για πολιτες της υποσαχάριας περιοχης. Η Πελλα ξυπνησε και θα σας φτυνει με πολλα χιλιοστα νερου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φώτα πουθενά πηγαίνεις διά τυφλού συστήματος, ευθυγράμμιση άστα να πάνε και ο Τζαμτζης θρηνεί.
    Ρε άι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.