Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κώστα Αχ. Καραμανλή



Παρέμβαση έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Κυριακής (12/3), για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Έτσι ακριβώς. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαγγελέας έπρεπε να είναι σπίτι του με χειροπέδες οχι ο Ρουβίκωνας τον αλήτη,που γνώριζε τα πάντα για την ανύπαρκτη ασφάλεια των τρένων και δεν κουνήθηκε ο κώλος του απ' την καρέκλα να κάνει τα αυτονόητα.
    Αλήτη εγκληματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι ποιό άχρηστο έχει η Ν.Δ δέκα ημέρες πριν την δολοφονία στα Τέμπη έλεγε στην βουλή ότι διασφάλισε την ασφάλεια των τρένων. Αν είχαμε δικαιοσύνη στην χώρα θα έπρεπε να είχε προφυλακιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον ρουβικωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς όλες οι εφημερίδες ανήκουν στον Μαρινάκη και ΜΜΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που θέλει να ενημερωθεί αντικειμενικά μπορεί .

      Διαγραφή
  6. Αυτός ο άχρηστος αν δεν είχε το όνομα τον αχρήστων καραμανληδων δεν θα μπορούσε σε 2 γαϊδούρια μια μπάλα αχιρο να μοιρασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.