Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Hellenic Train: Ποια δρομολόγια θα εκτελούνται από λεωφορεία – Τι ανακοινώθηκε



Με λεωφορεία θα γίνονται «ορισμένες διαδρομές» που πριν από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη γινόταν με τρένο, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Τετάρτη (15/3) θα διενεργούνται δρομολόγια με λεωφορεία για ορισμένα σημεία της διαδρομής που δεν διεξάγονται με το τρένο, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, και κυρίως των εργαζομένων, ενεργοποιεί λεωφορειακές γραμμές σε επιλεγμένες διαδρομές, έως την επανεκκίνηση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Τα δρομολόγια υποκαθιστούν κατά ένα μεγάλο μέρος την σιδηροδρομική μετακίνηση.
Απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων στα εκδοτήρια ή μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών πώλησης (webticketing & mobile).
Εξαιρετικά, για τους κατόχους καρτών (απεριορίστων διαδρομών κ.α.), στις παρακάτω διαδρομές, η κράτηση θέσης στο λεωφορείο γίνεται αποκλειστικά στα εκδοτήρια.
Προαστιακός Πάτρας
Χαλκίδα-Αθήνα
Αθήνα-Κιάτο
Λάρισα-Θεσσαλονίκη
Λάρισα-Καλαμπάκα
Λάρισα-Βόλος
Θεσσαλονίκη-Φλώρινα
Θεσσαλονίκη-Έδεσσα
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, τις ώρες αναχώρησης και τις ενδιάμεσες σταθμεύσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: hellenictrain.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.