Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Market Pass: Από σήμερα οι πληρωμές σε άυλες κάρτεςΣήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές σε άυλες κάρτες, για όσους δικαιούνται το επίδομα Market Pass των 17,60 έως 80 ευρώ το μήνα.
Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους που επέλεξαν να το εισπράξουν ως έμβασμα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, ενώ στις 20 Μαρτίου θα πληρωθούν εκείνοι που έχουν υποβάλει αιτήσεις ως 15 Μαρτίου. Όσοι δεν έχουν πληρωθεί θα μπορούν να κάνουν τροποποίηση στην αίτησή τους για ενδεχόμενα λάθη ή ανενεργό λογαριασμό που έχουν δηλώσει μέχρι τις 2 Μαΐου.
Πρώτοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Οι πληρωμές στο λογαριασμό τους άρχισε και ολοκληρώνεται ως τη Δευτέρα, ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα το οποίο έχουν επιλέξει. Θα λάβουν το 80% της επιδότησης που προβλέπεται για τη σύνθεση του νοικοκυριού τους για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο – Απρίλιο.
Άλλοι 575.000 δικαιούχοι επίσης, οι οποίοι προτίμησαν την άυλη χρεωστική κάρτα, θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ήδη αποστέλλονται ειδοποιήσεις και οδηγίες από τις τράπεζες, για το πώς γίνεται η εγκατάσταση της εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο.
Πρέπει να προηγηθεί και ταυτοποίηση του κατόχου (ενδεχομένως και με βιντεοκλήση) από την τράπεζα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η κάρτα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.