Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Συντονιστικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Έδεσσας SOS



Η Συντονιστική Επιτροπή του Νοσοκομείου Έδεσσας SOS εκφράζει της ευχαριστίες της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, το οποίο μετά την επιστολή μας στις 17/3/2023 (4 ημέρες πριν), υλοποίησε την αριθμ. 60/2022 Απόφαση, εγκρίνοντας οικονομικό κίνητρο 200,00 ευρώ μηνιαίως για κάθε ιατρό που θα προσληφθεί στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά!!! Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας στο συλλαλητήριο την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00 στο χώρο των μικρών Καταρρακτών για να πετύχουμε περισσότερα!!! 

Η Συντονιστική Επιτροπή

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν χρειαζόταν να στείλετε καμιά επιστολή αφού είχε παρθεί απόφαση για το θέμα αυτό, το κάνατε μάλλον για εντυπωσιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα χρόνο στο συρτάρι ήταν η απόφαση.
    Χωρίς να είναι συγκεκριμένη με ποσό και ειδικότητα.
    Ξαφνικά 4 ημέρες μετά την επιστολή εκτελείτε, πως το εξηγείς αυτό μάνα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εσείς ότι αποφασίζετε στο σπίτι σας τα βάζετε στο συρτάρι ο Δήμος δεν μπορεί να το κάνει αυτό το πράμα γι’ αυτό είπαμε μόνο εντυπωσιασμό τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.