Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο συντονιστικής επιτροπής της κίνησης ''Νοσοκομείο Έδεσσας - SOS'' - Ψήφισμα



Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 27/3/2023 στο πάρκο μικρών καταρρακτών της Έδεσσας, συλλαλητήριο για την διάσωση του Νοσοκομείου μας.
Η συντονιστική επιτροπή της κίνησης "Νοσοκομείο Έδεσσας - SOS" ευχαριστεί όλους τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να δηλώσουν την αγωνία τους και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες υγείας.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Καλούδη Στυλιανό, τον πρόεδρο της ΕΝΙΠ κ. Αποστολίδη Χαράλαμπο καθώς και την καρδιολόγο του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Καραπατσούδη Ελένη, οι οποίοι περιέγραψαν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας του Νομού μας.
Η κίνηση μας υπόσχεται την συνέχιση του αγώνα για ένα πλήρες και λειτουργικό Νοσοκομείο, με επάρκεια Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, με Χειριστές μηχανημάτων και την πλήρη επαναλειτουργία της ΜΕΘ.
Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε όλοι και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα συνταχθούν οι τοπικοί άρχοντες που προς το παρόν έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Η Συντονιστική Επιτροπή

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Οι φορείς και οι πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 27/3/2023 στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας, μετά από πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής της κίνησης «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS»,
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την έντονη ανησυχία μας για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και ειδικά για την ελλιπή στελέχωση κλινικών και τμημάτων του.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση και ειλικρινή εμπιστοσύνη μας προς τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Την άμεση επαναλειτουργία της ΜΕΘ.
2. Την εγκατάλειψη κάθε σκέψης συγχώνευσης του Νοσοκομείου, καθώς και κατάργησης κλινικών ή τμημάτων του Νοσοκομείου.
3. Την πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και των Κέντρων Υγείας Έδεσσας, Αριδαίας, Σκύδρας και Άρνισσας.
4. Την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ
Την συντονιστική επιτροπή της κίνησης «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS», να επιδώσει το ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο και την δημοσίευση του στον τύπο.

Εντολή Συλλαλητηρίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

32 comments:

  1. Μπράβο για την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας που μαζεύτηκαν και κάναν αντιπολίτευση στη κυβέρνηση .
    Δεν θυμάμαι πριν 5 χρόνια που δεν είχε μπενταντιν το νοσοκομείο να είχαν ασχοληθεί ,αφού κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ας παίρναμε φάρμακα και αναλώσιμα από το σπίτι μας.
    Τώρα που το νοσοκομείο είναι πλήρης ,δεν χρωστάει πουθενά ,βγαίνουν προσλήψεις για γιατρούς αλλά δεν πατάει κάνεις και ούτε θα πατήσει αφού το μόνο που ακούει για την Έδεσσα είναι που τρώνε μυνησεις ,παίζουν ξύλο με τους Μάο Μάο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα έχει φάρμακα ; Άντε βρε που μέσα σε ένα μήνα προεκλογικά μου έγινε νοσοκομείο .
      Και όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση φάρμακα είχε άλλα κάποιοι το παίζανε Κινέζοι και δεν τα έδιναν στους ασθενείς εσκεμμένα όπου είχα την δικιά μου εμπειρία μόνο βρωμες βγάζανε στον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Τα σωματεία της πόλης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της Έδεσσας θα μας τρελάνεις; Οι γιατροί που μίλησαν είναι ΣΥΡΙΖΑ, σου είπαν κάτι που δεν ισχύει; Εσύ τι δημόσια νοσοκομεία θέλεις, με κομματική ταυτότητα; Ο καημός σου αυτός είναι;

      Διαγραφή
    3. Ντροπή να κάνουμε πολιτική με την υγεία. Αντί να είμαστε όλοι μαζί για μια καλύτερη δημόσια υγεία σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος τα έκανε χειρότερα. Πλούσιοι και φτωχοί, αριστεροί και δεξιοί, μικροί και μεγάλοι, άντρες και γυναίκες, υγειείς και ασθενείς όλοι χρειαζόμαστε δημόσια νοσοκομεία που να παρέχουν φροντίδα στον καθένα. Όσο είμαστε μίζεροι και κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου δεν θα πάμε μπροστά. Καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε το κοινό συμφέρον.

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά ήταν αν και θα έπρεπε να είχε παραπάνω κόσμο.. ωστόσο γίνεται μεγάλη συζήτηση στη πόλη και ακούγονται θετικά σχόλια για την προσπάθεια και τη Συντονιστική..

      Διαγραφή
    5. Νοσοκομείο πλήρες; Και πιστεύεις ότι με αυτά που λες θα σε πιστέψει κανείς; Ο Διοικητής του είσαι; Χαχα

      Διαγραφή
    6. 0,50 του ευρώ και πολλά σου είναι

      Διαγραφή
  2. Πέρασε και η Τζάκρη για φωτογραφίες 2 λεπτά και εξαφανίστηκε . Αλλά στο προφίλ της ολόκληρο αφιέρωμα για τον αγώνα που έδωσε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μάζεψε τόσους λίγους ο τσεπκεντζης που το οργάνωσε με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον για πάτο πάει .
    Πήρε και μεταγραφή ντελιβερά πολυτελείας . Από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ντελιβερας περισσότερο μυαλό έχει από εσένα πάντως.
      Όταν δεν έχετε επιχειρήματα στοχοποιητε κόσμο συνεχίστε έτσι !!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΠΑΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

      Διαγραφή
    3. Εμμονές βλέπω για ΣΥΡΙΖΑ και ΤΖΑΚΡΗ.. τους υπόλοιπους στους οποίους μέσα υπήρχαν και από την παράταξη του Δημάρχου και από το χώρο της ΝΔ δεν τους είδες ε; πώς; δεν είδες;

      Διαγραφή
    4. ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ29 Μαρτίου 2023 στις 7:48 μ.μ.

      Εσυ ρε μεγάλε Ανώνυμε που επώνυμος δεν εχεις μπεσα να εισαι για πιο λόγο σχολιαζεις ειρωνικά το επάγγελμα του ντελιβερι για πες μας...Σε ευχαριστώ πάντως για την διαφήμιση χρωστάω κέρασμα...Όσο για το ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο και έχουμε πιάσει πάτο ένα θα σου πω...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Αλεφαντος...

      Διαγραφή
  4. Για τους άρχοντες δεν γράψατε τίποτα ελπίζω τά αφεντικά σας να σας πληρώνουν υπερωρίες νυχτερινά
    Ού να μου χαθείτε κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα Γιαννιτσά υπάρχει Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και κάνουν ότι είναι δυνατόν για τη σωστή λειτουργία του γιατί το αγαθό της υγείας είναι τόσο σημαντικό.
    Στην Έδεσσα με το που εμφανίστηκε μία κίνηση για να αναδείξει τα προβλήματα και να πετύχει την επίλυσή τους, άρχισαν οι διάφοροι τα σχόλια περί Σύριζα, Τσεπκεντζή και ότι άλλο βάλει το θολωμένο τους μυαλό.
    Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής έχει καταγραφεί απλά και με τη δήλωση περί απαισιοδοξίας.
    Οι βουλευτάδες της Πέλλας , προερχόμενοι όλοι από τα Γιαννιτσά, βλέπουμε πως λειτουργούν και ειδικά οι κυβερνητικοί μιας κυβέρνησης που έχει δηλώσει την πρόθεσή της για ιδιωτικοποίηση της υγείας.
    Αντί όλοι ενωμένοι να απαιτήσουμε σωστό νοσοκομείο γιατί είναι θέμα ζωής των πολιτών, κάποιοι ασχολούνται με παπατζηλίκια και σχόλια του χειρίστου είδους .
    Ρε δεν την κλείνετε την πόλη να ησυχάσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρία σχόλια από τον ίδιο..σε διάστημα 8 λεπτών......κακόμοιρε πονάς και το δείχνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από πού προκύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσεπκεντζης; Επειδη εσύ έχεις καημό με τα κόμματα πρέπει να έχουν και όλοι οι υπόλοιποι;Σε 7 λεπτά 3 ίδια ανώνυμα σχόλια.
    Η προσπάθεια σας να απαξιωσετε την κίνηση των σωματείων έπεσε στο κενό, η προσπάθεια σας να τη λοιδορεισετε επίσης.
    Στο τέλος θα παρακαλάτε κι εσείς για μια φωτογραφία.
    Ευτυχώς ο κόσμος καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εκεί ήμουν και είδα οποίοι ήταν. Όλοι του τσεπκεντζη και της Τζάκρη τα τσιράκια . Σοβαρό άνθρωπο δεν είδα . Βάλανε την γλάστρα στην επιτροπή και χαίρονται και λένε ότι αυτοί αγωνίζονται κτλ.

      Διαγραφή
    2. Αφού ήσουν εκεί και δεν είδες ούτε τον εαυτό σου σοβαρό άνθρωπο οκ.

      Διαγραφή
    3. Για το ποιοι πάνε σε ένα συλλαλητήριο και πως τους βλέπει ο καθένας, δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια. Κοίτα να εστιάσεις σε αυτούς που έλειπαν. Δε θεωρώ πως οι διοργανωτές, τα σωματεία της πόλης δηλαδή θα πρέπει να απολογηθούν σε έναν επαγγελματία ανώνυμο σχολιαστή για τους παρευρισκόμενους. Το κάλεσμα ήταν προς όλους.
      Και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, εσύ ήσουν εκεί, μπράβο σου, κανείς δε θα σε θεωρήσει τσιράκι κανενός και ασοβαρο προφανώς, αλλά ενεργό υπεύθυνο πολίτη που κατέβηκε να διαμαρτυρηθεί, εκτός αν πηγες με κουκούλα για να μετρήσεις φρονήματα.
      3οι δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννου ήταν παραπάνω πάντως από του Τσεπκεντζη. Επίσης έδωσε δυνατό παρόν και ο πρώην επικεφαλής της παράταξης Έδεσσα Βεγορίτιδα, οπότε το αφήγημα σου πάει περίπατο.

      Διαγραφή
  8. Το ότι δεν το αγκάλιασε ο κόσμος το συλλαλητήριο κάτι σημαίνει . Ή δεν έκανε δουλειά η επιτροπή να το διαφημίσει ή το οργάνωσε μεταξύ τους και ανέβασε το θέμα χωρίς ουσία για να κάνουν αντιπολίτευση με τη Τζάκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά έπραξε η Συντονιστική και ήρθε κόσμος από όλους τους χώρους, ακόμη και από την παράταξη του Δημάρχου, και καλά έκανε..αρχίσει και γυρίζει, και όσοι απουσιάσουν και από τα επόμενα δρώμενα θα το μετανιώσουν...

      Διαγραφή
  9. Ξεφτιλες μιλατε για κομματα; Ο Τσότσος που ειχε τα @ρχι&α να ρθει ειναι συριζα ρε; Μη μιλατε τουλαχιστον. Ποια αντιπολιτευση στη κυβερνηση ρε; Θελετε να ανοιξουν στοματα για το νοσοκομειο στο κορονοιο; Ξεφτιλες κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρπα κόλα και άνευ ουσίας ταχαμ συλλαλητήριο . Χωρίς σωστές επαφές και επιχειρήματα. Δεν πιάσανε Αριδαία ,Σκύδρα,χωριά ,Σοβαρούς φορείς . Τζάμπα κάηκε η προσπάθεια . Αν ξανακαλεσουν για κάτι πιο σοβαρό δεν θα τους δίνουν σημασία . Θα μου πεις αυτοί που μπλέξανε κάτι καλύτερο δεν μπορούνε να κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί κάνανε μια προσπάθεια, εσύ τι έκανες; Έγραψες σχόλια ανώνυμα, γιατί μέχρι εκεί φτάνει η σκιά σου.

      Διαγραφή
    2. Το ότι έμαθες ότι το 40% των οργανικών θέσεων των ιατρών στο νοσοκομείο είναι κενό, δεν σε αγγίζει μάλλον!!! άστο φίλε, κούρασες, γράψε ότι θέλεις στην ενημερωτική σελίδα σου και μην πιάνεις όσους τρέχουν (και για εσένα) στο στόμα σου ..

      Διαγραφή
  11. Ρε συ μεγάλε πληρωμένε σχολιαστή σου εύχομαι να μην χρειαστεί να πας σε κανένα νοσοκομείο. Αλλά μάλλον δεν νοιάζεσαι για την δημόσια υγεία γιατί τα αφεντικά σου θα καλύψουν και τα πιθανόν έξοδα στον ιδιωτικό τομέα !!! Κάτσε σπιτάκι σου ....μην ασχολείσαι και άσε τους άλλους να παλέψουν που δεν έχουν αφεντικά να πληρώνουν τα έξοδα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή όλοι καταλαβαίνουμε ότι ένα συγκεκριμένο άτομο γράφει όλα τα αρνητικά σχόλια και μάλιστα κατά παραγγελία από τον κουμπάρο του, θα του πρότεινα να χωνέψει ότι η ιστορία και στην υπόθεση του νοσοκομείου τους κατατάσσει τελευταίους και ελλειπείς.. δεν οργανώθηκε από κανένα κόμμα, καμία παράταξη, απλά βλέπουν εχθρούς για να αποπροσανατολίσουν από την αδιάφορη στάση που έχουν στο θέμα του νοσοκομείου... στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν πολίτες από όλους τους χώρους, από όλα τα φύλα, από όλες τις ομάδες..χωνέψετε το ότι δεν αξίζετε και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε παραπάνω από το να υποτιμάτε συνεχώς, την οποία προσπάθεια να βγει η πόλη από το αδιέξοδο που την φέρατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα παπαγαλάκια της αδράνειας και της οπισθοδρόμησης της πόλης μας, μιλάνε για ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό βλακείες..εγώ ρε φίλε δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και ήμουν εκεί!!! Τι χαζομάρες λες; πάλι ήπιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ορισμένοι γράψτε 100 φορές: "δεν θέλω νοσοκομείο στην Έδεσσα, γιατί κάθε προσπάθεια στήριξης αποδεικνύει την αδράνεια του Δημάρχου". Τα υπόλοιπα που λέτε είμαι για γέλια, αν και είσαι ο ίδιος που τα γράφεις και το ξέρουμε όλοι πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους συνανθρώπους τους και όχι για τις καρέκλες..μπράβο στη Συντονιστική που κατάφερε να φέρει κόσμο από όλες τις κομματικές αποχρώσεις της πόλης...και πάλι μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ήμουν και εγώ εκεί και ένιωσα υπέροχα που ενημερωθήκαμε από 3 γιατρούς αλλά και από εκπροσώπους φορέων και συλλόγων για την κατάντια του χώρου της υγείας. Κάντε ότι μπορείτε γιατί δυστυχώς ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν κάνει κάτι, αλλά σαμποτάρει και την προσπάθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.