Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σουλιώτης Αλμωπού: Υπάρχουν παίκτες της Super League 2 που κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν



Ο αμυντικός του Αλμωπού Αριδαίας μίλησε για την, πολύ κακή, οικονομική κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της κατηγορίας
Στο πρόσφατο παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Σουλιώτης είχε σφραγίσει τη νίκη του Αλμωπού, 2-0 το τελικό σκορ, βάζοντας γκολάρα με ψαλιδάκι.
Λίγες μέρες μετά, ο 28χρονος αμυντικός μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Super League 2, αποκαλύπτοντας ότι, αρκετοί από αυτούς, είναι αναγκασμένοι να κάνουν και νυχτοκάματα για να ζήσουν.
Μιλώντας στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ο Σουλιώτης είπε, μεταξύ άλλων, το εξής: "Οικονομικά προβλήματα έχει σχεδόν όλη η κατηγορία και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό, γιατί εξαρτώνται πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Νέα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και παίκτες που είναι οικογενειάρχες κάνουν υπομονή, ως πότε όμως… Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Υπάρχουν παίκτες της κατηγορίας που αναγκάζονται να κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν…".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και καλά κάνουν η δουλειά δεν είναι ντροπή το ήξερες ότι στην Ελλάδα πρέπει να είσαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής για να βγάζεις λεφτά όλοι οι υπόλοιποι είναι να χαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παραπάνω δουλειά ίσα ίσα που βοηθάει γιατί δεν ξοδεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.