Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα δεδομένα μετά την απόφαση - ''βόμβα'' Μητσοτάκη να επιλέξει ως αρχηγός κόμματος έδρα στην Πέλλα


Μια από τις τέσσερις βουλευτικές έδρες στο νομό Πέλλας θα καταλάβει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα τεθεί και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό μας! Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «με γνώμονα το συνταγματικό δικαίωμα επιλογής έδρας του προέδρου του κόμματος σε μία από τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες ο ίδιος είχε τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου και που το κόμμα κατέλαβε βουλευτική έδρα, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατήσει την βουλευτική έδρα στο νομό Πέλλας».

Όπως και όλοι οι αρχηγοί κομμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος σε πάνω από μία εκλογική περιφέρεια. Για το λόγο αυτό, μία από τις επιλογές του για την έδρα θα είναι η εκλογική περιφέρεια της Πέλλας εξαιτίας του γεγονότος ότι το κόμμα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, έχει υποστεί μεγάλη εκλογική ζημιά και τα ποσοστά του έχουν καταρρεύσει. Σ αυτό επηρέασε προφανώς το εθνικό θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, για την οποία ως γνωστόν υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από πολίτες και φορείς της Πέλλας που ήταν προσκείμενοι στο κυβερνητικό κόμμα και είχαν ακούσει με ικανοποίηση την δέσμευση του -τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης- Κυριάκου Μητσοτάκη να μην την υλοποιήσει. Όμως στην πορεία νιώθουν ότι εξαπατήθηκαν και φαίνεται να... "αναχωρούν" για άλλα κομματικά στρατόπεδα, δεξιότερα της ΝΔ. 

Για τον λόγο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην επιλογή αυτή που φαίνεται ότι θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Ν.Δ. στην Π.Ε. Πέλλας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Για 1η Απριλια ....καλό μου ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαρωσα αλλα τελικα ξαναγυρισε η καρδια μου στο τακη γιαννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει λοιπόν το Καρατζόβα και μια πανελλήνια αποκλειστικότητα, γιατί κανείς άλλος δεν το αναφέρει τη στιγμή που ούτε να ψηφοδέλτια έχουν ανακοινωθεί.
    Στο τέλος σιγά ο Kούλης μην ασχοληθεί με την Πέλλα.
    Γνωρίζει αλήθεια που υπάγεται γεωγραφικά αυτός ο νομός;
    Στη Δυτική, Κεντρική, Ανατολική ή στη Βόρεια Μακεδονία;
    Βρείτε ένα πιο αληθοφανές παραμύθι για το έθιμα.
    Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σας αγοράζω μια γαργαλιέρα των 10€ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ καλό. αγχώθηκαν πολλοί οπαδοί νυν βουλευτών..
    γελάσαμε και φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωρίζει που βρίσκεται η Πέλλα? Οι επικοινωνιολόγοι του? Χωρίς αυτούς δεν κάνει ρούπι. Καλό πρωταπριλιάτικο αστείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.