Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους καστανοπαραγωγούς της ΠαιονίαςΚαταβάλλεται εντός των ημερών οικονομική ενίσχυση 831.690,00€ σε 284 καστανοπαραγωγούς της Παιονίας.

Η ενίσχυση αφορά καλλιέργειες συνολικής έκτασης 6.348 στεμμάτων και οι αποζημιώσεις που δίδονται είναι 150 € το στρέμμα στους κατ’ επάγγελμα αγρότες και 75 € το στρέμμα στους λοιπούς παραγωγούς.

Κατόπιν έγκρισης από την Ευρωπαϊκή επιτροπή και με την ΚΥΑ 516/100039/31-3-2023 που συνυπέγραψαν ο ΥΠΑΑΤ κ. Γ. Γεωργαντάς , ο Αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ κ. Θ. Σκυλακάκης και ο Υφυπουργός ΥΠΑΝΕΠ κ. Ι. Τσακίρης , δρομολογήθηκε η εκταμίευση σύμφωνα με το « Προσωρινό πλαίσιο κρίσης για την λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό τη στήριξη της οικονομίας μετά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας».

Αφορά παραγωγές που επλήγησαν από τις πρωτογενείς και δευτερογενείς συνέπειες της ενεργειακής κρίσης με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής, συντήρησης και διάθεσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.