Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Βέροιας στους αγώνες Επιχειρηματολογίας – ΑντιλογίαςΑπό τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας α
 ν α κ ο ι ν ώ ν ε τ α ι ό τ ι:

Την Πέμπτη 27-04-2023 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Κρύας Βρύσης η τελική φάση των Ρητορικών Αγώνων Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας μεταξύ μαθητών/τριών Λυκείων, τους οποίους οργάνωσαν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Ημαθίας, και Πιερίας σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Φιλολόγων.

Στους αγώνες Επιχειρηματολογίας πήραν μέρος 6 Γενικά Λύκεια, 2 από κάθε Διεύθυνση :

1ο ΓΕΛ ΄Εδεσσας
ΓΕΛ Κρύας Βρύσης
1ο ΓΕΛ Βέροιας
2ο ΓΕΛ Νάουσας
1ο ΓΕΛ Κατερίνης
2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας :

Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Βέροιας
Την 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους καθηγητές (επιστημονική επιτροπή, κριτές και οργανωτική επιτροπή) οι οποίοι διασφάλισαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Ιδιαίτερα τονίζεται η συμβολή του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης και του Διευθυντή, κ. Πέτρου Φίκατα, για τη φιλοξενία της διοργάνωσης.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.