Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης σήμερα στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας – Από αύριο στη Νέα Εθνική Οδό



Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
Εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στην παράκαμψη της Παραλίμνης, στη μεγάλη στροφή των 90° πριν από το φανάρι της Χαλκηδόνας και πριν από τον κόμβο της Πέλλας δεξιά, καθώς και στις αλλεπάλληλες στροφές μετά τον κόμβο της Πέλλας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Εργασίες βιντεοσκόπησης και καθαρισμού αγωγού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον κόμβο του ΜΕΤΡΟ (Χ.Θ. 47+500). Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Γοργοποτάμου (Χ.Θ. 3+500) μέχρι τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 31+000) καθώς και επί της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (παράκαμψη Παραλίμνης). Οι εργασίες θα εκτελεστούν δεξιά των οδών και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.