Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάλος με τη δασκάλα που έβαλε ερωτική ταινία σε 10χρονους μαθητές


Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία εναντίον δασκάλας Δημοτικού σχολείου, η οποία είχε την ιδέα να προβάλει ερωτική ταινία σε παιδιά 10 ετών με τον τίτλο «Αγόρια στο ντους».
Η υπόθεση που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των γονέων των παιδιών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας, αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία.

Το παιδί είπε στους γονείς του τι είχε γίνει και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», στην οποία δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγελίας, σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλει μία ταινία ερωτικού περιεχομένου στους μαθητές της, με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο. Η εν λόγω ταινία περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.

Οι γονείς σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Επίσης, σημείωσαν ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση – διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας». Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κατ' αρχή να πιάσουμε τα υπουργεία μας που δεν κατευθύνουν την εκπαίδευση κλπ ανάλογα με το δικό μας συμφέρον της κοινωνίας που ζούμε, αλλά με το ό,τι άκουσε ή ειδε ο κάθε περίεργος και πικραμένος στας Ευρώπας.
    Κατά δεύτερο η κυρία προβάλλοντας την ταινία είναι σίγουρο ότι εξέφραζε τις δικές επιθυμίες, συναισθήματα και γιατί όχι σεξουαλικές προτιμήσεις. Ουσιαστικά άλλο ένα μπάχαλο ειδικά της εκπαίδευσής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι σωστη η νεα κυβερνηση πρεπει να διωξει αυτην την επικινδυνη δασκαλα να αξιολογηθει αξιοκρατικα για την δουλειά της σαν δημοσιος υπαλληλος γιατι αποτελει σιχαμα για την κοινωνία μας Αλλά τι να σου κανει που αυτοι που μας κυβερνουν προωθουν νομους που στηριζουν την ανηθικοτητα κ το παραφυσειν?Ποτε επιτέλους θα ξεβρωμισει ο τοπος μας και θα προβληθεί το σωστο παράδειγμα στους νέους?Τις ιδέες της αυτη η δασκαλα να της κρατησει για τον ευατο της και δεν εχει δικαιωμα να καταστρεφει τις ψυχες τοσων αθωων παιδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To άρθρο είναι παραπλανητικό.Σταματήστε να γράφετε ασυναρτησίες.Τεχεράνη των βαλκανιων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.