Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεοδώρα Τζάκρη – Προεκλογικό βίντεο για την Ρύθμιση/Διαγραφή των Χρεών και τις 120 ΔόσειςΒίντεο με δεσμεύσεις για τη ρύθμιση/διαγραφή των χρεών και τη θέσπιση του μέτρου των 120 δόσεων, μοιράστηκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η υπ. βουλευτής Πέλλας, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη.

Η βουλευτής ξεκινά χωρίς να στέκεται στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, ο καθένας το έχει ζήσει και γνωρίζει προσωπικά πόσο τον έβλαψε. Αντίθετα, η βουλευτής παρουσιάζει κάποιες από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα. Όπως υποστηρίζει στο σύντομο βίντεο η κ. Τζάκρη, ο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας, θα φέρει «ρύθμιση και διαγραφές χρεών - 120 δόσεις», δίνοντας την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα για όλους!

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα μέτρα που δεσμεύεται να υιοθετήσει είναι:

Η νομοθέτηση 120 δόσεων με διαγραφή των χρεών του κορωνοϊού, αφαίρεση τόκων και προσαυξήσεων για την εφορία και μείωση έως και 70%, ακόμα και στην βασική οφειλή, για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και η θέσπιση αφορολόγητου 10.000 ευρώ σε όλους.

Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment