Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγουν οι πύλες της 13ης Ανθοέκθεσης Δήμου Πέλλας - Μεγάλη συναυλία με τους ΜΩΖΑΪΚ (''Μουσικό Κουτί'' της ΕΡΤ)


 
Μεγάλη μουσική συναυλία με τους ΜΩΖΑΪΚ

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, ανοίγει τις πύλες της η 13η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας, στον χώρο του Πολύκεντρου, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών. Ο ιδιαίτερα σημαντικός θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον ομορφότερο μήνα της Άνοιξης και θα έχει διάρκεια μέχρι και την Κυριακή 14 Μαΐου (Γιορτή της Μητέρας), ενώ όλες οι βραδιές θα είναι γεμάτες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα ΜΩΖΑΪΚ στις 9.30μ.μ. Είναι η μπάντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, για πρώτη φορά στα Γιαννιτσά. Ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρων Τσουράπης και ο Στέλιος Φράγκους, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου “καπετάνιου” και μέντορα Νίκου Πορτοκάλογλου, μας συστήνονται πλέον επισήμως με το κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ και μας προσκαλούν για μια ξεχωριστή βραδιά στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Οι Μωζάικ έρχονται με φόρα και ανοιξιάτικη διάθεση, με ένα setlist - “μωσαϊκό” όπου indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, balkan και παραδοσιακά, Duran Duran και Ξυλούρης, 50Cent και ρεμπέτικο συνδυάζονται μέσα από καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις και τα φωνητικά του Βύρωνα Τσουράπη, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Φραγκούς που εκτελούν και χρέη frontman.

Οι Μωζάικ είναι: Instagram: @mossaicband - Facebook: Μωζάικ / Mossaic

Γιάννης Δίσκος - κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά
Δημήτρης Καζάνης - βιολί, φωνητικά
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - φωνή, ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Τσακιράκης - ντραμς, φωνητικά
Βύρωνας Τσουράπης - φωνή, μπάσο
Στέλιος Φράγκους - φωνή, πλήκτρα

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο
Ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης: καθημερινά 10.00 το πρωί με 23.00 το βράδυ

Από το γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.