Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρή 15χρονη σε σχολική εκδρομή



Ένα νέο κορίτσι 15 χρονών έχασε τη ζωή του σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Ο λόγος για μια μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή δεν μπόρεσε να σωθεί. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τον θάνατο του κοριτσιού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Είμαι πατερας 4 ανήλικων παιδιών Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν διευθύνοντες δάσκαλοι και πηγαίνουν τα παιδία μου εκδρομή Η αίτηση συμμετοχής δεν είναι εγγύηση ότι το παιδί μου θα ξανά γυρίσει ζωντανό Ποιος τους ελέγχει Για να έχουν δουλειά τα τουριστικά γραφεία και να αμείβονται οι υπεύθυνοι διοργανωτές Που τα πηγαίνουν 12 χρόνων παιδιά στην ομόνοια και στο Μοναστηράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιος σε είπε ότι είναι υποχρεωτικό να πάει το παιδί σου εκδρομή αν θες το στέλνεις.

      Διαγραφή
  2. Αυτό είναι το θέμα σου; Δες τι γίνεται και ξυπνά μικρά παιδιά παθαινουν ανακοπες και εσείς στον κόσμο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.