Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Έργων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας (φωτο)Τις πύλες της άνοιξε σήμερα Δεύτερα 15 Μαΐου 2023 η ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ που οργανώνει το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με έργα δραστηριότητες και κατασκευές των 1Ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, στον ισόγειο χώρο του κτιρίου ‘Γ.ΑΣΤΡΑΝΙΔΗΣ» του ΕΠΑ.Λ.

Στα εγκαίνια – Αγιασμό χοροστάτησε ο πατ. Στέφανος Σούσης , έδωσαν παρόν και εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα, σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς για την δημιουργική τους διάθεση, οι κ.κ. Τζαμτζής Ιορδάνης Περιφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κος Μπάτσης Χρήστος, ο Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/Θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας κος Βέσκος Δημ. ο Αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Αλμωπίας Κος Γιάντσης Δ, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας κος Ζέρζης Πέτρος, Ο Αν. Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κος Γερεμετζές Δημ. Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, πλήθος μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δ/ντης του Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας, κος Όρλης Στέλιος, σημείωσε την σημασία της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της οικονομίας, παρέχοντας εκπαιδευμένους τεχνίτες και στελέχη σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της, που όμως είναι απαραίτητο να διαθέτει σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους, Επαρκή υλικά και εκπαιδευτικούς, σε αυτήν την κατεύθυνση ζήτησε την συμβολή των θεσμικών παραγόντων. Τέλος συνεχάρη και ευχαρίστησε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς για την συμβολή τους στην ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ. Που είναι η Επιτομή της δημιουργικότητας της φαντασίας και ομαδικότητας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν από τους παρευρισκόμενους ο κος Τζαμτζής, ο κος Μπάτσης Χρ. ο Κος Γερεμετζές και οι δ/τες Ράπτης Ν. 1ο ΕΠΑ.Λ Αριδαίας & Παπανικολάου Χρ. Εσπερινό ΕΠΑΛ.Λ Αριδαίας.

Η Έκθεση έργων Θα λειτουργήσει και την Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια
ergar
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.