Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές 2023: Γύρω στις 9 το βράδυ θα υπάρχει το 80% των αποτελεσμάτων – Τι θα γίνει με τους σταυρούς



Νωρίς το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει σαφής εικόνα των αποτελεσμάτων των εκλογών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στον ΣΚΑΪ, αναμένεται να είναι έτοιμο στις 9 το βράδυ το 80% των αποτελεσμάτων.
Παράλληλα, ανέφερε ότι η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς αναμένεται πριν τα μεσάνυχτα.
Όσον αφορά στη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου, ότι έχει καταθέσει αίτηση στη διακομματική επιτροπή προκειμένου να ελεγχθεί το λογισμικό που επεξεργάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε ότι θα υπάρχουν «τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Επίσης ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία».
Τέλος σημείωσε ότι «το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.