Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Όχι» της αστυνομίας στην παρουσία κόσμου στον τελικό Κυπέλλου



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη ασφαλείας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 24 Μαΐου (20:30) στο Πανθεσσαλικό. Στη διάρκειά της η αστυνομία απέρριψε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για παρουσία ενός περιορισμένου αριθμού φιλάθλων, ενώ αποφασίστηκε να δοθούν σε κάθε φιναλίστ από 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ. Επίσης, ΕΛ.ΑΣ. και ΕΠΟ είπαν «όχι» στην παρουσία μαθητών στον τελικό, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας, λόγω των συνοδών.

Παρόντες από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ αντιπρόεδρος, Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Δημήτρης Παπαναγιώτου, και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.